Какво никога не бива да се прави с женските гърди по време на секс?

24 Октомври 2016 | 09:30
0 коментара
Любопитно
Какво никога не бива да се прави с женските гърди по време на секс?

Гърдите са много нежен орган. По време на секс повечето мъже изпитват силно желание да ги стискат и мачкат в пристъп на страст. Има неща, които мъжете никога не трябва да правят с женските гърди по време на секс. Кои са те?Силно стискане
Силното стискане и притискане на гърдите по време на секс може да нарани тъканта на млечната жлеза, да предизвика възпаление и последици от него. Възпаленията на млечната жлеза не са за подценяване, третират се трудно и могат да доведат до злокачествени изменения в гърдите.

Не само млечната жлеза може да бъде наранена при стискане, но и прилежащата около нея съединителна тъкан. Възможно е да се образуват малки бучици и болезнени участъци, които също налагат лечение.

Щипане
Колкото и да ви се иска да щипнете сочната женска гръд, господа, не го правете. Щипането може да донесе още повече травми дори от стискането. Издърпването на зърната и кожата около тях крие риск от образуване на бучки, участъци с кръвонасядане и други, по-сериозни увреждания.

Удряне на гърдите
Удряне може би е силно казано, освен за любителите на по-грубата сексуална игра, но все пак е необходимо да се отбележи противопоказността на този вид сексуални ласки. Пляскането на гърдите също спада в тази графа.

Усукване
Усукването на гърдите и въртящите движения са опасни. Това се отнася най-вече за усукване на зърната, защото там са разположени каналчетата на млечната жлеза. Усукването им може да причини сериозни щети на гърдите.

Дърпане
Няма значение колко разгорещена е любовната ви игра. Тя не трябва да включва дърпане на гърдите. Разтягането на гърдите може да причини разкъсвания в съединителната тъкан, прилежаща около млечната жлеза. Да не говорим за тънките и нежни каналчета на жлезата. Дърпането може да причини сериозна болка освен всичко останало.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP