Каква ще бъде 2020-та година според славянския календар?

15 Октомври 2019 | 15:35
0 коментара
Любопитно

Настъпващата 2020 година ще премине под знака на Паяка според славянския календар.

Славянският календар е календарна система развита и използвана от древните славяни до момента на тяхната християнизация.

Той е слънчев календар и е тясно обвързан с езическата славянска религия, с нейните обряди, гадания, празници и церемонии. Месеците в календара имат оригинални славянски наименования, свързани с особености на климата или на човешките дейности през съответния месец. И днес някои славянски народи употребяват славянските имена на месеците.

Последната година на Паяка беше през 2004 г., а следващата ще е чак през 2036 г. Новата година ще има свои собствени характеристики, които е важно да се знаят предварително, за да се преодолеят по-лесно всички препятствия по пътя.

Какво да очакваме през 2020-та според славянския календар?

Това ще бъде емоционално време, през което е хубаво да действаме и да не бъдем статични. Не стойте на едно място, не очаквайте чудо, защото то няма да дойде, без да работите за сбъдването на мечтите си. Основното мото за годината е: „Трябват не думи, а дела“

Всичко, което искате да постигнете, няма да се получи без усилия от ваша страна. Ще трябва да положите усилия, да станете по-активни, динамични, понякога дори да поемате рискове и да жертвате нещо. Трябва да имате повече доверие на себе си и на собствените си възможности.

Препоръчително е да опрощвате грешките на близките си и да не бъдете злопаметни.

Ще имате и повече време за пътувания и грижа към себе си.

Добавете Вашия коментар

TOP