„Живел Енерджи” ООД отвя „Растер-Юг” и спечели две от позициите на зимното поддържане в община Петрич

14 Декември 2016 | 19:46
2 коментара
Общество
Живел Енерджи” ООД отвя  Растер-Юг” и спечели две от позициите на зимното поддържане в община Петрич

Фирмата „Живел Енерджи” ООД с управител сина на общинския съветник от ГЕРБ Живко Коемджиев – Асен Живков Коемджиев, разби традицията обществената поръчка за зимното поддържане и снегопочистване в община Петрич да се печели от „Растер-Юг” с управител Антон Муртов.

„Живел Енерджи” се състезава по всичките три позиции на поръчката за 2016-2017 година, всяка от които е на стойност 60 000 лева, и спечели надпреварата по две от тях. „Растер-Юг” успя да се пребори за поддържането на общинските пътища в Огражденския район на общината през тази зима.  Днес кметът на общината Димитър Бръчков подписа решението за класиране на участниците и определянето на изпълнител на процедурата.

„Живел Енерджи” печели обособена позиция 1 – зимното поддържане на уличната мрежа в Петрич, като получи  99,25 точки за офертата си. „Растер-Юг” по тази позиция е класирана на второ място с 96,69 точки.

Класирането и точките по обособена позиция 2 – зимното поддържане на общинските пътища в Подгорски и Марикостински район, са същите като по първата позиция. На първо място е класирана „Живел Енерджи” с 99,25 точки, втора е „Растер-Юг” с 96,69 точки.

За зимното поддържане на общинските пътища в Огражденския района на петричка община „Растер-Юг” е единственият участник, и получава 100 точки.

Председател на комисията, провела обществената поръчка, е Тодор Янаков, членове са инженер Костадин Стойков и инженер Катя Стоянова./Струма24

Добавени коментари

малин публикува:
14 Декември 2016 | 22:11
ДВА АМА СПЕЧЕЛИХА КЕ ВЗЕМАТ ПО НАЕМ КОЛИ И ПАК КЕ ОСТНЕ ДА НАМАЖАТ
Местен публикува:
14 Декември 2016 | 20:32
Хаха, тия Живел имат 2 камиона, как ще чистят два района?? Живущите да се молят да няма сняг и поледици

Добавете Вашия коментар

TOP