Жестоко убийство смрази Русе

01 Март 2018 | 13:03
1 коментара
Криминално

Служители на областната дирекция на МВР в Русе разследват убийството на мъж в апартамент в блок на ул. „Родопи“ в крайдунавския град.

Това съобщиха от полицията, цитирани от „Пик“.

Сигнал за престъплението е подаден около 17.30 ч вчера. Изпратеният полицейски екип открива в една от стаите в жилището на 68-годишния мъж. По главата му имало следи от удари.

На място е пристигнала дежурна оперативна група на МВР и съдебен лекар, извършен е оглед на местопроизшествие. Предприети са всички необходими оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия за установяване на причините и обстоятелствата, довели до смъртта на мъжа, както и на извършителя на тежкото престъпление.

Работата по случая продължава под ръководството на Русенската окръжна прокуратура.

Добавени коментари

КЕВР публикува:
01 Март 2018 | 14:09
Търколило се гърнето от Съединение,та си намерило похлупака в Банкя!А той горкия година и половина - нищичко не знае.А иначе всичко знае.Ти да видиш!Питам се дали си мисли,че народа е толкова прост,та всичко му вярва.Та,ако аз излязна на площада да продавам семки - може и да не знае.Но да не знае,че се продава ЧЕЗ?!На кой ги разправя?Дали пък и той не е в схемата??? А-а-а,не знам,не знам!Хайде сега на всички ЧЕЗтита Ви баба Марта!!!

Добавете Вашия коментар

TOP