Женски терзания! Как да преживееш Свети Валентин, когато си необвързана

11 Февруари 2019 | 12:48
0 коментара
Любопитно

Да, Свети Валентин е отново тук. Един толкова противоречив празник - харесван от едни и мразен от други.

Едва ли ни трябва само един ден в годината, който да е посветен на любовта. Тя трябва да бъде показвана ежедневно с всичко онези малки жестове, които казват "Обичам те" без никакви думи.

Свети Валентин е празникът на влюбените и хората смятат, че имат право да го честват само, когато имат половинка до себе си, но това изобщо не е така.

Ако си необвързана на този 14-ти февруари далеч не означава, че трябва да бъдеш тъжна, да потънеш в самосъжаление, да гледаш сама романтични филми в компанията на купа със сладолед и 3,4 шоколада.

Ето няколко идеи, които ще превърнат необвързания Свети Валентин в страхотно забавление!

Излез с момичетата

Не ти трябва мъж, за да излезеш навън на 14-ти февруари. Събери най-добрите си приятелки, нагласете се и си направете женска вечер. Навън в някой клуб, любим ресторант или пък дискотека - опциите са много, а доброто прекарване е гарантирано.

Замини на пътешествие

Отиди на някое непознато място за Деня на влюбените. Може да е друг град, а защо не е и друга държава (ако се чувстваш достатъчно смела). С приятелките ти може да си организирате мини бягство от реалността, което ще помните винаги.

Направи нещо щуро

Скок с бънджи? Урок по танци на пилон? Може да избираш между десетки преживявания, които са на ръка разстояние и ще вдигнат адреналина ти на макс.

Поглези се

Отдели вечерта на разкрасителни процедури. Отиди на маникюр, фризьор или козметик. Може да посетиш някой СПА център с приятелките си.

Добавете Вашия коментар

TOP