Женски бой в тениса заради Григор Димитров

09 Юли 2015 | 09:10
0 коментара
Спорт
Женски бой в тениса заради Григор Димитров
Като най-ожесточения женски бой в тениса определя днешната битка между Серина Уилямс и Мария Шарапова на "Уимбълдън" британският "Дейли Мейл".
 
Изданието акцентира на българската връзка в мача - Григор Димитров, който преди години имаше залитане по американката, но от години е твърдо до Шарапова.
 
"Едната е вулкан, а другата - ледена кралица. И двете обаче обичат един и същ мъж", пише авторитетното издание в превюто за двубоя.
 
В сравнението между двете се подчертава, че Уилямс е далеч по-мощна физически и с повече успехи на корта, но Маша пък е по-богата и по-красива.
 
"Със сигурност няма да им е много удобно да излязат една срещу друга, защото знаят за общото си минало", пише "Дейли Мейл".
 
Изданието допълва изказване на американката преди време, в което нарече Григор Димитров - човек със студено сърце, но отчита и това, че Маша започва всяко свое интервю с това, че е щастлива и не спира да го подчертава.
 
Припомня се и реакцията на Шарапова на коментар на Уилямс за отношенията й с Григор - По-добре да говори за това, че излиза с женен мъж, които има две деца (треньорът на американката и бивш наставник на Гришо - Патрик Муратоглу).
 

Двубоят на корта между двете стартира в 16:30 часа при баланс 17:2 в полза на Уилямс и серия от 16 поредни успеха.

Добавете Вашия коментар

TOP