Жена прави бански костюми от... жаби

16 Април 2018 | 19:03
0 коментара
Любопитно

Спомняте ли си приказката, в която един жабок получава целувка от красива девойка и се превръща в принц? Е, забравете я. Към настоящия момент е неактуална.

Днес жабите и особено тези в щата Луизиана, са много далече от щастливия финал, пише Вести бг.  Защото с наближаването на летния сезон, те са застрашени да се превърнат в... бански костюм.  Нетрадиционната идея е на Фабиана ЛеФльор,  екстравагантната дизайнерка от южния щат Луизиана.

В момента снимките на необичайния модел набират все повече популярност в мрежата.   Както повечето велики идеи, вдъхновението на Фабиана за нетрадиционния бански костюм дошло съвсем внезапно, докато се разхождала. 

Тя уловила седем жаби, но за направата на модела са били използвани шест, тъй като обработката на едната от тях не приключила добре.  Защо в Тайван носят боклуци Бащата на Фабиана, който е ловец я е учил, че нищо от уловения дивеч не бива да се прахосва и изхвърля.

"Когато татко улови елен, той винаги се старае да използва не само месото за храна, но също така и кожата. Понякога дори превръща костите в дръжки за ножове." За съжаление по думите на Фабиана, тя не е имала особено богат избор, когато е ловила материала за проекта й. 

Баби плетат макраме от найлонови торбички Дамата споделя, че най-трудната част от създаването на модела било отделянето на кожата на жабите. Все пак , за направата на впечатляващия костюм от две части са използвани шест жаби, а смелата дизайнерка не смята да се ограничава с материала, от който да бъдат направени моделите й. 

Ето и банските, които едва ли някога ще бъдат хит сред моделите на "Виктория Сикрет"(или в живота), но пък за сметка на това станаха хит в социалните мрежи:

Добавете Вашия коментар

TOP