Жена пострада при ПТП на АМ "Струма" край Благоевград

05 Юни 2018 | 22:59
0 коментара
Общество

Лек автомобил Опел-"Вектра" със софийска регистрация се разби в мантинелата на ЛОТ-2 на АМ "Струма" край Благоевград, пострада водачката му.

Пътният инцидент стана към 20:40 ч. на моста над р. Струма при с. Бело поле. Лекият автомобил се движел от пътен възел „Кочериново” към „Зелен дол-ГКПП Ст. Лисичково”.

На плавна лява крива на моста лекият автомобил се отклонява наляво и се блъска в мантинелата. След първия удар се откъсва предното ляво колело и амортисьора, следва втори удар в дясната мантинела, а след това-трети, отново в лявата част на пътното платно. На място пристигнаха две линейки и пожарна, откачен бе акумулатора на автомобила.

Със съмнения за фрактура на прешлени в МБАЛ-Благоевград е приета водачката на опела, която е на около 25 години, спътничката й е невредима.

Според нея се е откъснала полуоската, лекият автомобил станал неуправляем и последвали трите удара в мантинелата. На местопроизшествието движението се извършва в аварийната и основна пътна лента, регулира се от патрул на Пътна полиция-КАТ. /БГНЕС

 

Добавете Вашия коментар

TOP