Жандармеристи окупираха Благоевград за....инструктаж

19 Януари 2019 | 16:30
1 коментара
Криминално

10 автомобила на жандармерията-по пет микробуса и леки автомобила се бяха наредили по обяд днес пред полицията в Благоевград.

След кратък инструктаж, проведен пред сградата на Първо РУП, жандармеристите напуснаха града в 12.50 часа. В 12.20 ч. днес в града откъм Дупница са влезли и пет черни джипа на жандармерията, които не се бяха паркирали пред полицията.

На този етап не е ясно, дали става дума за началото на акция или неин край. Такова нашествие на жандармерия в Благоевград не е имало от протестите срещу горивата и социалната несправедливост от ноември и началото на декември м.г.

Преди три дни акция на жандармерията имаше в петричкото село Тополница, където бяха задържани няколко лица, в които бяха открити 13 кг. амфетамини и 46 грама хероин. Каналът бе част от хасковския, където в турски ТИР бяха открити 46 кг. хероин.

А вчера и на територията на област Благоевград бе проведена акция на Специализираната прокуратура, ДАНС и ГД БОП срещу чужденци, участващи в способа за парични преводи „Хавала”./БГНЕС/

Добавени коментари

SS публикува:
20 Януари 2019 | 13:43
Срещу терористи да . Но срещу протестиращи да ползваш жандармерия е фашизъм .

Добавете Вашия коментар

TOP