ИЗВЪНРЕДНО! Нови арести за олигарси за невнесено ДДС! Богаташи пробват да се откупят от съда срещу 5 млн. евро!

07 Септември 2018 | 08:26
1 коментара
Криминално

Нови ВИП богаташи, които са ощетили държавата с милиони от данъчни измами, ще се преместят задълго от луксозните си имения в следствения арест на столичния булевард "Г.М. Димитров" 42, научи БЛИЦ от сигурни източници.

С белезници ще бъдат оковани известни олигарси, които години наред са ужилвали хазната от невнесено ДДС на космическа стойност. Очаква се под ударите на закона да попаднат както богаташи, живеещи в престижните квартали на София, така и техни побратими - финансови акули от морето.

В същото време БЛИЦ съобщава, че попадналите наскоро при операцията на Спецпрокуратурата бизнесмени правят неистови опити да откупят свободата си срещу 5 милиона евро от съда.

Въпросните мултимилионери са ударили на камък с опитите си да се оправят със Специализираната прокуратура и са насочили всичките си усилия към съда.   Сега те са впрегнали всичките си контакти, за да достигнат до корупирани съдии, които срещу огромни подкупи да им издействат индулгенция, която да им помогне отново да триумфират над родната Темида.

Притеснителната информация, обаче е достигнала до партньорските служби и сега те следят под микроскоп действията на магистратите с черни тоги. Ръководената от Иван Гешев Специализирана прокуратура е решена на всичко, за да залови всички мастити милионери, които години наред са се възползвали от положението си и контактите си с политици, за да вършат далаверите си и да помпат банковите си сметки с укрито ДДС.

Освен, че финансовите бандити ще бъдат закопчани с белезници, те ще преживеят и не по-малък ужас, след като придобитото им по престъпен начин имане бъде конфискувано в полза на държавата. Същата държава, която в продължение на десетилетия са опосквали като чакали. Ивайло КРАЧУНОВ /БЛИЦ

Добавени коментари

Едва ли! публикува:
07 Септември 2018 | 09:21
Те са толкова много и така са се оплели с власт имащитите,че никога няма да бъдат изкоренени.Ще гледаме какво ще стане,но вече сме се нагледали на подобни циркове!Не им стига,че са много богати,но стават още по богати от такива кражби.И това се получава,защото намират почва във властта!-Тези,които НИЕ СИ ИЗБИРАМЕ!

Добавете Вашия коментар

TOP