ИЗВЪНРЕДНО! Молби за напускане начело с тази на общинския съветник Александър Весков заваляха в офиса на ГЕРБ-Банско

09 Ноември 2016 | 15:40
66 коментара
Общество
ИЗВЪНРЕДНО! Молби за напускане начело с тази на общинския съветник Александър Весков заваляха в офиса на ГЕРБ-Банско

Десетки молби за напускане начело с тази на общинския съветник Александър Весков заваляха в офиса на ГЕРБ-Банско броени дни преди балотажа на президентските избори, съобщава източник на Pirinsko.com.

Минка Салагьорова, зам.-кмет на Петрич: Общината е подготвена да реагира при зимни условия снимка 1

С действията си младежите ще разместят сериозно пластовете на политическата сцена и ще объркат тотално сметките на общинската структура на ГЕРБ в Банско. Курортната община бе и най-активна в гласуването на близо 73 %. 40,41 на сто е подкрепата за Цачева, Радев събра гласовете на 20,22 %, Каракачанов има 13,38 %, а Марешки – 12.23 %. Това показват окончателните резултати от президентските избори в РИК-Благоевград.

Младите "гербери" демонстративно напускат партията на Борисов в знак на недоволство от местната власт. Показаха мускули още на първи тур на изборите за държавен глава, като предпочетоха да подкрепят кандидатурата на Веселин Марешки вместо кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, научи Pirinsko.com.

Минка Салагьорова, зам.-кмет на Петрич: Общината е подготвена да реагира при зимни условия снимка 1

Припомняме, че напрежението в редиците ескалира след, като от общинската организация започнали със заплахи за уволнения на всеки, който се включи в анти ГЕРБ кампанията. Първият заплашен с уволнение е държавният служител Тодор Тренчев известен, като черната каса на ГЕРБ в общината. Предложението за реваншизъм е по препоръка на бившия председател на МГЕРБ-Банско Александър Мацурев - "Слави Трифонов".

Изборите пратиха в пенсия Татяна Дончева и отрочето на Костов снимка 2

Грандиозният скандал се случва в деня на размисъл, когато към отбора на така наречените отцепници се присъединяват общински съветници и застъпници от групата на ГЕРБ. 

Това наложи кмета на Банско Георги Икономов да направи изявление по повод анти ГЕРБ кампанията в общината, което бе публикувано в деня на размисъл в социалната мрежа "Фейсбук". 

Изборите пратиха в пенсия Татяна Дончева и отрочето на Костов снимка 1

В изборния ден зам.-председтелят на СИК №17 Райна Галчова коментира на всеослушание пред одиторията: Не ги е срам тия отцепници да извозват хората като овце, за да гласуват за Марешки. Друг възмутен но въздържал се от коментар бе общинският съветник Евгения Тренчева, която бе застъпник в СИК №6.

 Въпреки, че кметът на Банско винаги е давал за пример младежката организация на МГЕРБ-Банско, като една от най-активните и развити структури в област Благоевград, днес вече е фарс.

Под сурдинка в Банско се коментира, че напрежението в структурата на ПП ГЕРБ в курортното градче ескалира месеци преди президентските избори. Ябълката на раздора е "КОЙ" да спечели обществените поръчки в общината.

 

Pirinsko.com. ще следи отблизо мега скандала в структурата на ГЕРБ-Банско.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

 

Добавени коментари

????? публикува:
12 Ноември 2016 | 15:50
Кучетата си лаят - кервана си върви. Ми вместо да лаете си упражните вота утре. Пък бил той и протестен.
Иван публикува:
11 Ноември 2016 | 14:51
Господа ПРЕОДАНЦИ не ви знам имената и предварително се извинявам, когато кмета ви даваше с пълни шепи, всичко беше нормално, а сега защото навлязоха ИСТИНСКИТЕ БИЗНЕСМЕНИ И ФИРМИ, вие започнахте да ругаете. отидете си във вашите селца и сами си решавайте проблемите, но не искам Банско да го оплювате, защото банскалии ви дадоха старта за по-добрия ви живот.
Марко публикува:
11 Ноември 2016 | 13:31
Казвам Ви да не вярвате, не поради друга причина, а поради това че са се разбрали за поредното парче баница и отново се гушнаха. Ха сега да видим кой кого ще плюе, като пак са едно цяло !
Марко публикува:
11 Ноември 2016 | 13:01
Извинявайте скъпи млади гербаджии, така бизнес не се прави, бизнеса се прави с достойни банскалий, а не с млади хора на ГЕРБ, които искаха всичко да заграбят за първите 4 години. А вторите 4 години от мандата не можахте да си покажете кадърността и верността към кмета. Такива думи и обиди не използвайте, защото те се връщат рано или късно. Моля Ви не е тук мястото за такива ценизми които използвате. Не вярвайте на всичко, което се говори. ЗАПАЗЕТЕ ИМЕТО НА БАНСКО!!!!
банскалията публикува:
11 Ноември 2016 | 12:03
Не са сам тия двете. И Магда Боянова, Таня Станчева, Ани Лечова, и адвокатката от Добринище и още много знайни и незнайни. Най-отвратителното от всичко е, че мъжете им знаяя и не направа нишчо, мъче си и си кротуваа заради местата декато работаа да не ги изгонаа. ТАВА ЧЕ МИ СА МАЖЕ-ПУТЮВЦИ. Само мъжо на Таня Станчева не поддаде и се маана.
Слави публикува:
11 Ноември 2016 | 11:56
Сашко плешивият не може да ебе бе хора.Тва си го са казвали,той се ебе.А Икономовия тънкопишковец ако не ги заплашова нема ка да стане.Беговата свиня не може да си го найде от шкембе,иначе оди на фитнес.Направете си сметка кви са в нашта община.Па ги изберете тия скопаци.Икономов плешивец се да видим кой че заплашоваш то не остана бе сичко напуска.Ебах таа община само курви и педалчовци плешиви евааала ви.
Бай Шиле публикува:
11 Ноември 2016 | 11:45
Айде кажете най-накрая на Магдето Юсева тъпкача?Не го крийте тоо гологлав левент.С Петето Ваканчина си го препредават.
уфффф публикува:
11 Ноември 2016 | 11:22
Това не са нормални хора, толкова простотия се излива тук.
onia публикува:
11 Ноември 2016 | 11:13
lele,macurev ami sega be tapanar kvo 6te pravi6 a 6 7 godini go razdava6e tarikat ami sega vsi4ko svar6va i ti pak si stava6 predi6niat sashko tapoto xaxaxa,boje kakav si prostak milia zlaten.dutka i tvoito vreme doide spoko
ИдиотЪ публикува:
11 Ноември 2016 | 10:49
Икономов, страшен си боклук, устата ти мирише на чесън и на праз лук. Тъп си и си прозТ ще те шибам на Банския мост. Няма вече да можеш да крадеш, ако задника си ти не продадеш. Ако някой ден закъсаш ти, ела на хуя ми свирни..
Наси публикува:
10 Ноември 2016 | 22:49
Той и ваште жени е ебал,оти не кажувате?Хахахааа и па че ви ги ебе,плашипутарници!
Dutkata публикува:
10 Ноември 2016 | 22:46
Ta trencheviq odavna q ebe roza kasapinova kriq se po blagoevgrad sedno horata sa slepi ne miseto si meni gumi pa ona da se ebe s trencheviq
Blago todev публикува:
10 Ноември 2016 | 22:33
A trencheviq koq ebe ta kajuvate za drugite da ne kajem za roza na gumite koi q ebe a trenchevata kurva oda po garciq nagore nadolu ne kajuvate
Динко публикува:
10 Ноември 2016 | 22:31
Икономови джуджета пак се активизирате а?Лизачи пак ли ви свърши в устата Икономовия ебач?Хахааа тия момчета показаха кураж и сила!Не позволиха да ги тъпче кмета Пумяр!Браво на тях!А другите продължавайте да му лапате пишленцето щото така разказват че е пишленце.
mancho публикува:
10 Ноември 2016 | 21:53
oh izmorih se kat cheta se edno sam na kafe s koce dunin e se veche razbrah koi koi ...... v bansko
банско публикува:
10 Ноември 2016 | 21:42
Защо всеки коментар е свързан с личния живот на хората по които плюете.....дайте факти.....защо говорите отвратителни и гнусни неща....
Име публикува:
10 Ноември 2016 | 20:46
Така е предателската Мърша си остава Мърша ,някой беше казал "не забравяй от къде си тръгнал защото може пак там да стигнеш" ,а всички добре знаем какви бяха тези особи преди. Най големия Юнак имаше една изгнила Алфа на която едвам слагаше гориво а брат му голям мъжага готов е за всеки и за всичко ,нормално все пак му е брат. Въпроса е че като си Мърша си си Мърша ако иска да караш не БМВ ами самолет ,та Марешки да си направи добре сметките има ли нужда от такива ,които два пъти плюят на ръката която ги храни. Като са такива големи Мъже да си бяха казали за предателската клика преди изборите нали не им пука от никой и са прави. Та нашите слуги - герой сега си търсят нов господар егати безчестниците. За онези другите бизнесмени сега няма да говорим те пак са си роднини ,но за тях друг път. Не ви ли е срам бе Мърши миризливи ,то колелцето се върти запомнете ще ви де върне тъпкано винаги така става.
valter публикува:
10 Ноември 2016 | 20:33
kraino vreme beshe na tiq prostaci dasi sobera osranite gashti a na tren4evia bokluk 4ego ispitovaa generale ot kade e vzel tiq pari nemoje edni da rabotaa a drugi da zimaa ot gotovoto na rabotilite vidov den ide
NEZAVISIM публикува:
10 Ноември 2016 | 19:51
ABE VSICHKI LAPAXTE OT IKONOMOV A SEGA SE PRAVITE NA YXAPANI NEBLAGODARNICI SICHKI STE ZA ALKATRAS BARABAR S IKONOMOV I VSICHKI OKOLO VAS I TONI BMVETO DA NE GO KYPI SAS SPESTQVANIQ OLIGOFREN TAKAV I TASE I DAYTKATA SICHKITE STE ZA PANDIZA AMA TOLKO STE MNOGO CHE NEMA VE SOBERE BOKLYCI DOLNI TO AKO NEE IKONOMOV CHE BESHE PA KYRVAROV I TOA PEDAL KVI PORAZII NAPRAVI PO OBSHTINATA SICHKI STE POMIQRI
**** публикува:
10 Ноември 2016 | 19:01
Някой и да не знаеше какво се случва с личния живот на политическия "елит" на Банско, вече е информиран. Не мога да разбера за какво е всичко това. Разрешавайте си вътрешнопартийните спорове някъде на четири очи, нас не ни интересува. А иначе всички разбрахме, че не можете да се разберете кой да бърка по дълбоко в кацата с меда.Всичко е въпрос на икономически интереси, така че стига се правете на "рицари на честта"
Максимус публикува:
10 Ноември 2016 | 17:39
Тренчев е олигарх
Дане публикува:
10 Ноември 2016 | 16:13
Той Икономовия боклук еба и Меги Заицива.Тя не че с кака и не са курввлани де ама тури и куро и на нея и тя бега.Тава е боклук кмет бе,тоо закопа Банско.Заплашова ги с уволнение жените и ги ебе.Та ле разведе и Таня Станчева па така с заплахи и накрае ебане.Дееба и пумията долна дееба тава че ти е кмет.
знаещия публикува:
10 Ноември 2016 | 15:18
Икономов е..а жената /и то години наред/ на Колчагов, но с него станаха първи дружки и той му стана дясна ръка. Нае..а Ани Лечова /и то пак години наред/ и сложи баща й в паркинги и гаражи. На..а на Лари жена му, и Лари за кметските избори беше разлепил из цялата му къща плакати в негова подкрепа. КАКЪВ Е ИЗВОДА-ДАЙ ДА ТИ НАТАКОВА ЖЕНАТА ИКОНОМОВ И СЕ ОПРАВЯШ ЗА ГОДИНИ НАПРЕД!!!! Нищо не става в тая община, всички кадърни хора нямат работа само защото не са някой на някой или не са паднали в леглото му. ЖАЛКА КАРТИНА СМЕ!!!
Банско публикува:
10 Ноември 2016 | 15:14
Абе Сашко Мацурев къде па ти се слагаш бе,ебан гъз!Баща ти се ебеше и то е по наследство.Кой за твоя пост се бори незнам.Оди се шибай некаде тва го правиш най добре.Да не земат да излезнат някои истории та да се насереш.Ебан селски плешив гей,бегай легай.
Bansko публикува:
10 Ноември 2016 | 15:12
Ooppppsss
Александър Мацурев публикува:
10 Ноември 2016 | 14:18
Много е голям интереса към моят пост на зам.кмет на община Банско , но никога Тони Тренчев няма да го заема докато Икономов е кмет.
Иван Тренчев публикува:
10 Ноември 2016 | 13:59
Аз също заставам зад името си,и зад брат си!Мърши страхливи,който иска,може да заповяда където,и когато пожелае да ви видя колко сте мъже!Боклуци страхливи,брат ми може да не отговаря на провокации,но аз пък отговарям!Ако искате кажете кога и къде?Повечето мишоци от вас ми имат номера,звънкайте,отворен съм към вас!Айде интриганти чакам ви по-всяко време! Ние поне не се крием зад никове фалшиви,така че..... давайте путьовци!
Тодор Тренчев публикува:
10 Ноември 2016 | 10:45
Заставам с моето име и не се крия като вас зад някакви други. Кълна се във всичко че до сега един коментар не съм написал въпреки помията която се изля по мой адрес. Всеки който се осмелява да пише заплашва и обижда тук няма чест и достойнство да застане да ми го каже в очите. Който иска да заповяда знаете къде съм знаете къде паркирам добре дошли и добре отишли. Пожелавам здраве на вас и всичко около вас та да стоите и да злобеете още дълго. Това е първия и последен коментар от мен. Не се поддавам на провокации. Който иска да заповяда очи в очи не тук. Чаоо
Blago todev публикува:
10 Ноември 2016 | 10:33
Trencheviq si e cel jivot kurva i go lapa na tase iska 9977 skora da izgori nata kurva trencheva skoro che qde i boi de spokoino le golema mutra omreli sa ot strah sichkite
Vlago kushlev публикува:
10 Ноември 2016 | 10:09
Trencheviq e nai golqmata kurva lije gazo na tase i mo prei svirki debe i grozniko okapal
Гатанка публикува:
10 Ноември 2016 | 10:03
Колко души порят Петето Ваканчина и Магдето Юсева в общината?
Банско публикува:
10 Ноември 2016 | 09:17
Ликува майка ти,те бяха двигателя на това общество там.Но Икономовия сбърка яко,и ще си сърба попарата!Нема толкова алчно,и зло копеле ката Икономовата мишка!Тава дете от майка ще извади!Разпаднаха се,това е факт!Но от това ще загуби само ГЕРБ-Банско.Ако се махне Икономов,всичко в тая община ще процъфти.Тоя еба мамата на всичко!
тръмп публикува:
10 Ноември 2016 | 09:10
Добре , че се махнаха тези сушчета. Банско ликува.
Golemia kur публикува:
10 Ноември 2016 | 08:34
Za6to ne pisuvate ni6cho za Vlado belejanata kurva ? Toi epo lo6 i ot montafona ! Intriganta senc6a .Kurva s malechka pishka i golema zloba . Jena mu aga ia ebe nekoi s 13 sm kur ruka Lele drugo si e da se poebesh s kur nad 7 sm ! oh lele ps moe sche le kaje ? Vlado aga se opie /oti e skrit alkoholik/mu se gleda dvoen demek 10 sm
Боби публикува:
10 Ноември 2016 | 08:31
Икономов,Мацурев,като всички знаят какви посерковци сте,и тия около вас,защо поне се пънете?Мизерници,как не ви е срам,да се обаждате да заплашвате по-телефона!Сашкоо ами като се махнеш от там,какво ще правиш,и къде ще ходиш?Да те видим дали тогава пак ще заплашваш?А ходи ли на логопед?А на гинеколог?Уффф мърши сте,та чак воните ужасно!Видов ден идва,много скоро,много скоро!Чао мишленца,продължавайте да си цвърчите,не пречите на никой!
17 публикува:
10 Ноември 2016 | 08:26
Ахх ама сте жалки мишленцаа,цвъркайте си,няма проблем.Тая сутрин да не забравите да ударите по-една свирка на Икономовия урунгел!Като сте толкова мъже,що не идете,и не им го кажете бе мишленца?Дееба мама ви и мършите дееба,курви Бегови,и Загорчини!Загорчината курва ревеше като манечко дете кат го изгониха,сега пак е вдигнал глава!А Беговия бльон ще се спука,от ядене и да ебе на белия циганин жена му!Хахааа за вас всичко се знае мърши долни,за вас!Давайте момчета мачкайте Икономовите бурсуци!Нито крачка назад,само напред,дошло е времето да изчезват такива боклуци!Тони сложи си ги на хуя,и хич да не те е!
Найденов публикува:
10 Ноември 2016 | 07:10
С Цеца или без цеца, бита карта сте! Следващият президент е генерал Радев!
гомар публикува:
10 Ноември 2016 | 05:03
Ледът се пука господа съдебни заседатели. Ледът се пука .
Kmeto публикува:
10 Ноември 2016 | 01:02
nema takvia kurvi oti pa oniq sa svet bobi kolchegov i veskoviq i jenamo na veskoviq vsichko seznae sho stava druziq pach che se prebroim
ГЕРБ публикува:
09 Ноември 2016 | 23:36
ГЕРБ В БАНСКО Е НА НИВО И ТАКА ЩЕ БЪДЕ! ДОБРЕ ,ЧЕ СЕ ОТЪРВАХМЕ ОТ ХОРАТА С КОМЕРСИАЛНА ЦЕЛ.бРЕНДО СЛЕДИ КОЙ КАКВО ПИШЕ И ЩЕ ДОКЛАДВА НА ОТЦЕПНИЦИТЕ ЗАЩОТО БЕШЕ ЗАПЛАШЕН С БОЙ ОТ ТОНИ.БИЛ Е БОРЕЦ.НАДРУСАН.
Stoicho публикува:
09 Ноември 2016 | 23:12
Veskoviq se che mi turete dograma na kuro s bobi kolchegov neka stoicho banenski ebe na bobi kolchegov jenamo a viq si glasuvaite za mareshki
Тони лихваре публикува:
09 Ноември 2016 | 23:06
Имам пари в изобилие.Крада от поземлената, от общината Сега другите ми са виновни.Я си сам добре.Нема кой да ми дръжи сметка.
beli petna публикува:
09 Ноември 2016 | 22:58
beh u4asnik v belite petna.Toni si gi razpredeli na horata ot kfito vzima pari.Na nas ni6o
1 публикува:
09 Ноември 2016 | 22:49
Еха, ГЕРБ Банско се изчисти от сушчето.Евала в неделе ,че се преброим наново.Обикновените хора ликуваме.Оти бехме унижено от Тони и Тасе
Blago публикува:
09 Ноември 2016 | 22:48
Horata che omira ot rabota che gleda kravi che maza i ne zima nikakvi sosidi a trenchevata kurva che zima imotite na horata ta kurva i da vida policiqta ne da se naprava na odareni che dava pari na lihva skoro shte ima bobadji pak v bansko
Земеделец публикува:
09 Ноември 2016 | 22:41
Мале кво става тука хора?Тренчевото келеме ущети всички земеделци в общината.сички имоти бе е за него .ние не можехме да очертаем и по 50 дка.Беше най-големия лапач ама сега ГЕРБ наложиха закона да не може да се чертае без договори и тои нема от дека да лапа.Има ле замеделец да застане зад него? Нема
Тони публикува:
09 Ноември 2016 | 22:34
Тава дете сами си пише коментарите в негова полза.Зваеме те
Dutkata публикува:
09 Ноември 2016 | 22:29
Sichkite ste kurvi nema dutka nema tase nema trencheviq nema cukoviq se ste kurvi ide vi vremeto na sichkite skoro shte se vidi sichko shte si izleze na qve ne trencheviq da vikaka nema paii be nema paii debe i kurvata skoro shte go lapate spokoino
Сашо публикува:
09 Ноември 2016 | 21:47
Дутка ти си стташна Путка!Нема таков мазен Кременец като тебе!Лапай на Икономовия педалчо куро и си мъчи!А кой кво е крал че се види сем скоро мишлета!Църкайте си не пречите на никой.Ама че си сте цел живот свирки и вие го знаете.Икономова сган мазна,иде ви ред спокойно мърши.
БР публикува:
09 Ноември 2016 | 21:37
Много ми е интересно как псувате по Икономов, сякаш той ви е виновен че сте необразовани и прости. Успех на Икономов, успех на ГЕРБ Банско, дръжте се приятели и се отървете от боклуците, време е.
БР публикува:
09 Ноември 2016 | 21:30
Брей, ама вие сте големи хейтъри бе. Като сте анонимни сте доста смели. Евала, такива като вас успяват в живота. Хахаха, да ревете по форумите хич не е мъжко, смешници.
Запознат публикува:
09 Ноември 2016 | 21:28
"КОЙ"стои или "какво"стои зад това отцепничество.
Dutkata публикува:
09 Ноември 2016 | 21:10
Trencheviq tase cukoviq tava sa predateli i kurvi aka kradoha ot podzemlena beshe hubavo gerb se e losh nqma takiva kurvi sega sme iz mareshki ma kot mareshki nqma trotoaei i imoti ot horata da kradem bobi kolchevov i sasho veskov i tiq sa kurvi strashni kato pravihme dograma gerb beshe hubav se sme iz mareshki predateli
Николай публикува:
09 Ноември 2016 | 20:13
Като член на СИК №17 (клуба на пенсионера в град Добринище) за зам. председател Райна Галчова не се сещам, още повече за подобни твърдения и като цяло денят протече спокойно пред секцията ни за разлика от отсрещната в училището, където беше по едно време като софийски трафик в 8 сутринта. Иначе по мое мнение беше време в ГЕРБ-Банско да започне да се практикува канибализъм.
Кметчето публикува:
09 Ноември 2016 | 18:38
Кметеее,лошо,лошо мастио гнусна,тия момчета имат и доказателств,и мисля,че на всички ни ще е интересно какви са?Ти скапаняк,оня път сключи сделка за ДДС-то,но тоя път нямаш шанс!Отвя те собствената ти лакомия педалчо скапан!Тия момчета ще ти извадят кирливите ризи,а аз си мисля,че те са много!Ти не си достоен за кмет на Банско,ти си,лъжец,и измамник!Няма такъв посерко като теб!Да ти е яко дупето шибано!
Пфффф публикува:
09 Ноември 2016 | 18:02
Владко Кушлев педераса на моя к.р украса!Не може той за кмет той освен свирки за друго не става таа дебела курва!Владко Бегов педераса на Икономовия кур украса!
Бего публикува:
09 Ноември 2016 | 17:52
Владо,бре,па ти си бил фного учен,бе!Едно време Яне е рекъл:"Бего ке е кмет!".И е бил!Оти Яне е кажал.Се ти си готов кмет!Друзия пач ке те изберем тебе!Ке си и гиздав, и учен кмет.Изтипал си дедо ти!
Мито публикува:
09 Ноември 2016 | 17:50
Ква смърт бе Иконова мандзиоо,та ти нямаш сърце бе путьо,ако сам там веднага бих дошал да те видя колко си мъж,но очи в очи,не по-телефона!Аз съм сигурен,че си женчо,убеден съм,че нямаш топки,а си жив педераст!Тия,които наричаш така,същите хора те сложиха на тоя стол бе,Неблагодарник!Няма такова изчадие като теб!Пълен нещастник си,и страшен мизерник!Браво момчета,браво на вас,покажете истинското лице на тоя дедесар скапан!Няма,не се сещам обидна дума с която да те нарека!Само напред,и нагоре момчета,ние сме с вас!Доло Икономовото адско изчадие!
Мито до Гошо публикува:
09 Ноември 2016 | 17:41
Тези,с които до сега сте работили рамо до рамо да изградите една силна партия-ти наричаш "мижитурки" и заклеймяваш със "...СМЪРТ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ !!!"-показвате истинското лице на вашата "партия".Ясно е кои сте,какво ви "свързва", за какво се борите и от къде сте дошли!НО Е ЯСНО И НА КЪДЕ ВЪРВИТЕ!С тези си изрази как ще спечелите сърцата на избирателите?Както и друг път-с моркова и тоягата?С какво сте по-различни от БКП?С нищо разбира се,защото повечето от вас са част от БКП!!!
Нека нека публикува:
09 Ноември 2016 | 17:09
Тава ти се пада гнасно злобно нещастно кметче! Стопил се си като глис, ама има ошче надека да поцърневаш! Покрай тебе и Тренчувата просячина дано се удави днешчя в реката! Толкова много злини никой не е направел до се на Банско.. Тепърва че видиш шо те чека, оне горе гледа! Прошка нема!
Пешо публикува:
09 Ноември 2016 | 16:52
Боли те много Икономова курво нали?Хахахаа мишки сте вие,браво на тия момчета,че имат смелостта да покажат,че ти боклук долен и мазен не ставаш за нищо!А свирките около теб,ами те са жалки мишленца,които нямат собственно мнение,и освен за свирки за друго не стават!Евалаа момци,евала за куража!Покажете им на тия мизерници къде им е мястото!Духайте супата Икономови курви,издухахте я яко тоя път!Тия момчета ви бяха мотора,а сега следва основен ремонт!
Владо публикува:
09 Ноември 2016 | 16:24
На мишките уведомителното писмо им е пълно с правописни грешки. Излагайте се вече сами , няма кой да Ви помага.
Гошо публикува:
09 Ноември 2016 | 16:21
С напускането на няколко мижитурки ГЕРБ Банско няма да си отиде. Злобейте колкото си искате - пак ще сме номер 1 в неделя. ПОБЕДА И СМЪРТ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ !!!
Чичо публикува:
09 Ноември 2016 | 16:11
Айде Икономова курвоо,се ти се разкажа играта!Че си останеш само с свиркаджиите Загорчинци,и Кушлевци!Ама те го смучат добре нали,те не надигат глас!Време е долен дедесар мизерен да изчезнеш яко дим!Махай се от града ни боклук мизерен,че никой не те иска вече е явно!Мизерник Икономов,доло,махай се да те не видим!Ебаси ми сега кмете като няма кой да заплашваш по-телефона какво ще правим?Нищо де,около тебе останаха ссмо курви,на тях си кадърен ти КМЕТЕ! БОКЛУК!
убаво е публикува:
09 Ноември 2016 | 16:07
Де бе таска жал немате ле каа кмето , цал ден се бори с реката се и тава му сервитайте
Банскалия публикува:
09 Ноември 2016 | 15:58
Евала момчета,мачкайте Икономовите подлоги!!!!Икономов,време ти е да си ходиш,и да не се обръщаш назад!Икономов,я кажи как заплашваш по-телефона,и как си много силен,но само на телефона!Боклук си беше ти,и боклук си остана!

Добавете Вашия коментар

TOP