ИЗВЪНРЕДНО! Излезе наяве скандалната заповед за назначението и уволнението на главния архитект на община Петрич

19 Декември 2018 | 07:48
5 коментара
Общество

Кметът Димитър Бръчков "се оплете като пате в кълчища" с назначението и уволнението на главния архитект на община Петрич.

Медия Pirinsko.com се сдоби със заповед № 73 от 13.12.2018 г., с която кметът Димитър Бръчков прекратява служебното правоотношение на главния архитект Владимир Митрев.

Скандалното в случая е, че в мотивите са посочени противоречия касаещи компетентността на юриста и кмета на община Петрич, а именно от провеждането на конкурса до уволнението на главния архитект.

В мотивите е посочено, че комисията която е провела конкурса не отговаря на императивните изисквания, както и че комисията е от служителите на общинска администрация Петрич, които не отговарят на изискванията на чл.5 ал.2 от ЗУТ.

Хороскоп за 19 декември снимка 1

 

Ескалира напрежение в южната община! Вероятно ще бъдат обжалвани всички заповеди, разрешения за строеж и актове издадени от архитект Митрев през последните три години!

Възникват следните въпроси:

Има ли опасност да бъдат обявени за невалидни всички актове, издадени от досегашния главен архитект?

Какво ще се случи с получените средства от държавата и от ЕС, тъй като Митрев е подписал разрешения за строеж на пазара, на полицията и пожарната, на училищата, на ново строящия се парк?

Какво ще се случи с многото физически и юридически лица, които са вложили средства в собствени инвестиции?

Pirinsko.com следи случая отблизо и ще информира за по -късното му развитие.

Ще обжалвали главният архитект Владимир Митрев заповедта за уволнение?

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

 

Добавени коментари

Трипио публикува:
21 Декември 2018 | 00:38
Петрич-пристанище на Сандански!
12345 публикува:
19 Декември 2018 | 17:05
Nema takava zapoved.Golem smeh.Rezil
ангелски публикува:
19 Декември 2018 | 10:21
рилка светилото в юредическите въпроси и двигатела на обществените поръчки къде е в цялата схема а по този въпрос може да каже повече неща стоян тимов или растер юг а може би и кмета на митино илиии следващата уволнена минка
МАРИЯ публикува:
19 Декември 2018 | 08:46
ПИРИНСКО ЗАЩО НЕ НАПИСАХТЕ ЧЕ МИТРЕВ НЕ Е ПОДПИСАЛ ЗАПОВЕДТА ЗАЩО НЕ НАПИСАХТЕ ЧЕ Е БИЛО КАТО ЕКШЪН ФИЛМ ЗА ДА НАПУСНЕ КАБИНЕТА ЗАЩО НЕ НАПИСАХТЕ ЧЕ ИВО ВЕЛКО И КОЦЕТО ЗАПЛАШВАХА МИТРЕВ С ФИЗИЧЕСКА САМОРАЗПРАВА ТОВА ЛИ СА БИЯЧИТЕ НА БРЪЧКОВ СРАМ И ПОЗОР ЗА ОБЩИНА ПЕТРИЧ НО БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ ПИШЕТЕ ИСТИНАТА
Стефан Дончев публикува:
19 Декември 2018 | 08:38
петата колона на танев -рилка пишман юриската яко е нахендрила кмета.знаеки за конкурса е поднесла такава заповед за подписване.мотиви бол за прекратяване на архитекта и такива сигнали са подавани лично до кмета.но да признаеш че даден конкурс е нелигитимен е върха на сладоледа и тъпотата.срам за юридическата гилдия.да се проверат всички конкурси в общината .ще излезне че велко тъпото също така е назначен .също и общинските фирми.опозицията може да е спокоина кмета неговото обкръжение ще го бутне.кмета да отговори има ли опасност от обявяване на невалидност на всичко което е разписал митов и кои персонално ще понесе отговорноста.

Добавете Вашия коментар

TOP