Извънредно! Борисов в парламента: БСП искат да съборят държавата!

17 Ноември 2017 | 08:50
2 коментара
Политика

"БСП няма да го бойкотират парламента, не очаквам напрежение", това заяви преди минути в кулоарите на НС премиерът Бойко Борисов, който пристигна доста рано за парламентарните заседания.

Очаква се в рамките на днешното пленарно заседание депутатите да дебатират и да подложат на гласуване искането за оставка на председателя на парламента Димитър Главчев.

"Искат да събарят държавата. Сега ще ги питаме какво целят, вторник идва европейският парламент, може би с това е свързано напрежението. Защо да има предсрочни избори, като преди 6 месеца имаше. На тези ходове гледам като тип провокация, нека да ги видя и ще гледаме", лаконичен бе лидерът на ГЕРБ пред БНТ.

БЛИЦ

Добавени коментари

MaTPoCa публикува:
17 Ноември 2017 | 11:07
Никой никого не иска да събаря. Ако искаха, нямаше да влезат повече в този компрометиран парламент. Всичко е цирк. Събуди се народе, управлява ви мафия!!!
28 публикува:
17 Ноември 2017 | 10:12
Държавата, отдавна я няма,господин Борисов! Народът гладува. Който надигне глава и мисли по-различно от Вашата шайка биде отрязана. За каква държава говорите!Не залъгвайте с трохи бедния народ! Изгубихте доверието.Не ви вярваме! Време е да си ходите!

Добавете Вашия коментар

TOP