Извънредно! Борисов разкри подробности за бандата, отвлякла Адриан Златков

18 Септември 2017 | 08:50
0 коментара
Общество

Тя е сериозна група, от доста време я наблюдават. Поработиха добре с нея, доказателства доста събраха. Занимавали са се с всичко, което може да ви мине през акъла.

МВР и прокуратурата работиха доста по тази тема и заслужават утре да си я обявят. Мисля, че се справиха много добре. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод отвличането на Адриан Златков в ефира на bTV.

Той човекът беше ошашавен, коментира Борисов състоянието на бащата на отвлечения – Тони Златков. Ако е отвлечено детето, единственото, което го интересува е не дали МВР ще си свърши работата, а да си прибере детето. Една грешка и завършва почти винаги, особено, ако са били без маски, почти винаги убиват човека, допълни премиерът.

Помните, че „Наглите“ ги разкрихме ние. Не отидох в Софийско или в МВР, защото в такива случаи се наблюдава движението на големите началници. Те са подготвени хора. Те имат свои шпиони. То е същто като да отидеш в гаража на някого и да му откраднеш колите. МВР поема огромни усилия", каза още премиерът.
БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP