Извънреден брифинг на ГЕРБ: Безсрамие е БСП да претендира за властта! (ВИДЕО)

28 Юли 2018 | 16:28
0 коментара
Политика

БСП не бива и да си помисля за властта. Безсрамие е да претендират за власт!

Това заяви на специален брифинг в централата на ГЕРБ бившият депутат от управляващата партия Антон Тодоров, aвтор на книгата “ Шайка”, посветена на ГЕРБ. В унисон с неговите констатации Нинова заяви на Бузлуджа, че ни управлява шайка, която трябва да си ходи.

Заедно с Тодоров  бе и депутатът Тома Биков.

Двамата често са в тандем на извънредни брифинги на ГЕРБ, давани след ярки червени събития.

Антон Тодоров представи стари документи от 1982 г. и от 1989 г. като доказателство, че червените не бива да управляват. В тях тогавашни членове на управлението докладват за трудности в стопанския живот.

 

От ГЕРБ разкритикуваха и приетата миналата седмица от национален форум на БСП "Визия за България".

 

"Това, което предлага БСП, е нескопосан опит на социалистическия доктор Франкенщайн да създаде чудовище, което да яхне публичните финанси. Това, което чухме във „Визия за България“ и в казаното на Бузлуджа днес ни води до един извод - че това е „тържество на бесовете“. Това, което БСП предлага е див популизъм“, заяви пред медиите Антон Тодоров.

„Много скъпо ни струват седянките на БСП, те хапват и пийват“, продължи той. „Можем да кажем, че БСП води активен задгробен живот, претенцията ѝ да се добере до властта трябва да се смята за заплаха за българите“, каза още бившият депутат.

„Страната ни има експорт от 52 млрд. лева - няма да чуете това от нито един член на БСП“, не пропусна да подчертае успехите на управлението той.

 

„Визия за България“ е сборник с есета от слаби автори", каза пък депутатът от ГЕРБ Александър Иванов. Според него „1/3 съдържа неясни послания, 1/3 съдържа отломки от програма им, с която загубиха изборите, 1/3 са глупости.“ „С тяхната програма ще останем в периферията на Европа. Тази програма не съдържа нито една скала, нито една графика или скала. За мен като икономист е трудно да я коментирам. Без никаква икономическа обосновка, искат да се заиграят наново с управлението, което за радост не им беше дадено от избирателя вече 10 години и с право“, каза още Александър Иванов.

 

Станахме свидетели на безсрамни призиви за сваляне на властта и натикването й някъде, започна третият участник в извънредния брифинг - депутата Тома Биков. Според него ораторите на Бузлуджа изливали злобата си към ГЕРБ. Това обаче било израз на криза на идентичността в БСП.

 

БСП е в период, в който се опитва да смени политическия си пол, от социалисти да станат консерватори, започна той.

„Говоренето на БСП разделя обществото, прави единството невъзможно. Това е симптом за загуба на политическа идентичност и на криза на идентичността в БСП“, продължи Биков. „Корнелия Нинова заговори за християнски ценности, докато е лидер на социалистическа партия, която се уповава на Маркс. БСП са единствената обществена група, която празнува, кълнейки и хулейки други хора. Ние си подаряваме подаръци или палим свещи, така отбелязваме празници“, каза още Тома Биков.

 

От ГЕРБ обявиха, че ще дадат извънредна пресконференция веднага, след като стана ясно, че на събора на БСП на Бузлуджа са се събрали повече от 70 000 души.

 

Очаквайте подробности!

 

 

Извънредният брифинг на ГЕРБ

 

Добавете Вашия коментар

TOP