Изненада на макс! Дядо Коледа пристигна в Благоевград с ТИР

05 Декември 2018 | 19:39
1 коментара
Любопитно

И тази година Дядо Коледа пристигна в Благоевград по нетрадиционен начин - не с шейна, а изненадващо се появи с ТИР и  зарадва всички, които с трепет го очакваха. 

Белобрадият  Старец стигна до сцената, придружен от Снежанка и джуджетата. От небето заваляха безброй блещукащи снежинки, които обгърнаха центъра на града с магия и вълшебство.

Началото на празничната програма започна с приказно шествие, предвождано от Детски духов оркестър и мажоретен състав „Бижу”.

Парадът тръгна от Съдебната палата, премина по централната улица в Благоевград и стигна до сцената на площад „Г. Измирлиев”, където бе посрещнат от Биг Бенд- Благоевград. 

Водещ на събитието бе Мария Силвестър.

Специално за децата на Благоевград, за които това е един от един от най-вълнуващите моменти в годината, организаторите бяха подготвили атракциони, кокили, светещи топки и много други изненади.

„Следвай звездата, озари пътя!” е мотото, под което тази година ще премине коледно-новогодишната програма на Община Благоевград.

Коледните изненади продължават с много занимания за малки и пораснали деца, организирани от Община Благоевград. След великолепното начало на Коледен фестивал „Сподели любов, сподели добро“ програмата ще продължи с любими инициативи като „Часът на приказния разказвач“, „Работилница на Дядо Коледа“, Детски коледен панаир и редица концерти на институтите в Благоевград.

Добавени коментари

Пак не сте в час публикува:
06 Декември 2018 | 07:37
Къде е тира, че ние не го видехме? За един приятел питам

Добавете Вашия коментар

TOP