Изнасилвачът Крум от разложкото село Елешница ще търка наровете в затвора 4 години

12 Юни 2018 | 09:24
0 коментара
Криминално

Четири години затвор получи 39-годишния Крум Томанов от Елешница, който миналата година изнасили 74-годишна жена от Банско. Заради направените пълни самопризнания от страна на обвиняемия, които напълно се подкрепят от събраните по делото доказателства, делото бе водено по съкратено съдебно следствие и съдът намали наказанието, като го редуцира с 1/3, и той ще лежи в затвора две години и осем месеца.

Случаят е от юли миналата година. Бруталното посегателство срещу възрастната жена потресе целия регион. Първоначално срещу подсъдимия бе повдигнато обвинение за разврат, но в хода на разследването стана ясно, че случаят касае тежко умишлено престъпление, обвинението на Томанов бе изменено и той бе привлечен за изнасилване.

Обвиняемият бе задържан след еднодневно издирване от органите на реда в Банско. Изнасилвачът напада жертвата си на собствения й имот в м. Барчовица край града. Използвайки физическа сила и заплахи, той я повалил на земята и се гаврил с нея, въпреки съпротивата й.

След задържането той бе оставен за постоянно в ареста. Още тогава стана ясно, че през 1998 година подсъдимият е осъждан за същото престъпление, посягайки отново на възрастна жена, но от родното си село Елешница. За деянието тогава е получил условна присъда и е реабилитиран през 2001 година.

СТРУМА

Добавете Вашия коментар

TOP