Измамените с кредити шивачи скочиха на бой на бившата си шефка, в мелето се включи и дете

08 Август 2018 | 17:09
0 коментара
Общество

Скандалът между бившите служителки на фалиралия шивашки цех край Гоце Делчев и неговата собственичка ескалира във физическа саморазправа. Свидетелство за това е видеозапис, който bTV пусна в обедната си информационна емисия.

Кадрите показват как при срещата между двете страни една от шивачките се бие с бившата си шефка Христина Дамянова. В мелете се включва и малко дете, но от кратката продължителност на видеото не става ясно на чия страна участва то.

Служителките обвиняват Дамянова, че ги е карала да теглят заеми от фирми за бързи кредити, като обещавала бонуси към заплатите, а после прибирала парите. Обещавала също така, че до две седмици щяла да изплати всеки кредит, но задълженията се трупали на сметките на шивачките.

“Как мога да задължа някой да тегли кредит. Наистина ме заплашваха шивачките. Даже още получавам заплахи от тях, че няма да си дръпнат жалбите, ако не платя и тези, и тези. По тая логика аз имам 60 човека, сега с две думи всички 60 човека мога да кажат “Това са ми парите на мене, ти ми ги взе”, отговори по телефона пред bTV Христина Дамянова.

В крайна сметка двете страни са опитали да се разберат очи в очи, но вместо да успокои страстите, срещата се е превърнала в повече от грозна гледка.

Добавете Вашия коментар

TOP