Изложба „Разлог – древен и млад“ по случай 106 години свобода

10 октомври 2018 | 15:46
2 коментара
Изложба „Разлог – древен и млад“ по случай 106 години свобода

По случай 106 години от Освобождението на гр. Разлог е подготвена изложбата „Разлог – древен и млад“, показваща развитието на града през годините.

Тя се състои от две части. В първата част са представени снимки от фонда на Исторически музей-Разлог, а изложбата разкраси сградата на НУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Втората част от изложбата показва красотата на нашия град днес, уловена през обектива на млади фотографи от Разлог. Тя е експонирана в Централния парк на града, до езерото.

Общо 26 снимки на 13 автори запечатали емблематични кътчета от Разлог, обичаи, празници и природни красоти. Инж. Красимир Герчев поздрави всички фотографи, взели участие в изложбата, и им връчи благодарствени писма.

Община Разлог приканва всички жители и гости на Разлог да разгледат изложбата „Разлог – древен и млад“.

Нека се потопим в красотата на град Разлог!


Милето публикува:
13 октомври 2018 | 15:46
Нема страшно сичко е разкопано, насекаде са паркираи камьоне ако нощо не работим, оти останаа 6 работника, за дека по напред, мойта ле каща, кащата на кмето ле, улиците ле???!!!
DSWER публикува:
10 октомври 2018 | 23:10
СТРАШНА РАБОТА ВИЖТЕ САКОТО НА КМЕТО Е ФАНАЛО Е ПРАХОЛЯК ОТ РАЗКОПАНИТЕ УЛИЦИ НЕМА СТРШНО ДОГОДИНА СИЧКО ЧЕЕ ОЧЕИ ОТИ ИМА ИЗБОРИ

Добавете Вашия коментар!