Изложба пред община Благоевград за мръсните дрехи на простора на Бойко Борисов

25 Август 2020 | 11:21
4 коментара
Общество

Изложба пред община Благоевград за мръсните дрехи на простора на Бойко Борисов развесели жители и гости на областния център, предаде репортер на Pirinsko.com

Десетки хора се спират и се възхищават на простора, който е по идея на общинския съветник Калоян Ханджийски срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

В личния си профил във фейсбук, той пусна и жива връзка, която показва новата изложба в Благоевград, озаглавена "Мръсното бельо на Борисов".

“Целта е да покажем мръсното бельо на Борисов, защото дезинформацията е масова и се спестяват истините на българския народ. На стълбовете закачаме неговите неизпълнени обещания. Тук е съвсем мъничката част от общенията, които премиерът не е изпълнил. Все повече граждани се любуват на простора”, каза Калоян Ханджийски.

Той добави, че протестите продължават до постигане на целите – оставките на Борисов и главния прокурор Иван Гешев и провеждане на честни избори.

Платната, които всъщност представляват медийни цитати, ще бъдат в Благоевград още няколко дни, затова организаторите призовават да побързате и да ги видите на място.

Добавени коментари

Нина публикува:
25 Август 2020 | 18:02
Някак си по би подхождало просторът да бъде подреден с мръсните дрехи на кмета и на заместниците му. Със сигурност материал има много.
Комунист публикува:
25 Август 2020 | 14:10
30години минаха от 1989г. И на некадърниците още им пречи Тодор Живков а през товА време Чехия Полша къде стигнаха
Ххх публикува:
25 Август 2020 | 14:05
Членове на ГЕРБ —ГРОБ са нереализирани комунисти преди 1989г. и по-късно седесари недобрали се до мръвката
do болшевишките помаци от Пиринско публикува:
25 Август 2020 | 13:04
Ей рязани болшевишки карабини, вие още не сте разбрали там в гората, че комунизЪмът на БКП свърши! Вие сте нагли, долни, мръсни, лъжливи бесепарски боклуци да е.ба вашта мама нагла гадна! Ще има лустрация маменцето ви гнусно и на лайнометите на държавна хранилка!

Добавете Вашия коментар

TOP