Изборите в Симитли приключиха преди да са започнали! Апостол Апостолов е новият - стар кмет на общината

24 Септември 2019 | 17:15
3 коментара
Политика

Апостол Апостолов е новият - стар кмет на община Симитли.

Втора изборна процедура на кандидат да претендира на Апостолов за кметското място в община Симитли - няма.

Така, и следващите 4 години общината ще се управлява от Апостол Апостолов и екип.

Единствени кандидати за кмет на кметство са и настоящите кметове на Черниче, Полена, Крупник, Полето, Брежани, Долно Осеново - Георги Стефанов, Веселин Топузов, Иванка Чакалска, Иван Манчев, Благой Стефанов, Бисер Сегменов.

В изборния ден на 27-ми октомври ще се решава само съставът на новия общински съвет. Регистрирани за участие са две кандидатски листи,съобщиха от ОИК-Симитли . На партия ГЕРБ и Партия на зелените.

Първоначално участие в Местни избори 2019, с регистрация в Общинската избирателна комисия в Симитли, заявиха 8 партии – ГЕРБ, Партия на зелените, ВМРО, Воля, БДС Радикали, Възраждане, Коалиция Ние гражданите, Коалиция Демократична България – обединени. Участието си в изборите персонализираха само ГЕРБ и Партия на зелените.

Така, прогнозата на Pirinsko.com от преди месец, че именно Апостолов ще е отново кмета на общината и след изборите на 27 октомври се сбъдна.

Хората в Симитли не искат и да чуят за друг кмет освен него и са категорични, че той е човекът, който уверено ръководи общината повече от успешно години наред.

За кмета местните от Симитли говорят само хубави неща. 

„Градът живна, градът се развива и няма човек в България, който да не е чул за него”, гордо казват симитличани и допълват, че в страната няма по – успешен градоначалник от Апостолов.

„Човещината е най – силното му качество. Това го сближава най – много с всички нас”, сподели пред наш екип 64 – годишният Илия Василев от Симитли.

"Правим всичко с общи усилия, общи желания и с това, че знаем какво се случва навсякъде, близо сме до хората и знаем във всеки един момент какви са техните нужди и желания", коментира пък кметът Апостол Апостолов. 

Припомняме, че по време на отминалите избори за кмет през 2015 година, той бе подкрепен единодушно от почти всички политически сили.

Подкрепата си за него тогава дадоха и ГЕРБ и БСП и така Апостолов се превърна в политически феномен и единствен в страната кандидат-кмет без конкуренция.

Добавени коментари

Tina публикува:
24 Септември 2019 | 21:54
Еми той чака рушветче явно,щом нищо не публикува за тоя “Суджукгейт” още.
Васко- реката до криси първо публикува:
24 Септември 2019 | 21:46
айде не дърпай гяволо за опашката
Факт публикува:
24 Септември 2019 | 21:37
В Симитли отдавна всичко е ясно! Ти кажи за "Суджукгейт" нещо...Изборите дойдоха, ще минат и ще заминат,а нищо "черно на бяло" няма! Като сайта с името на река стана.

Добавете Вашия коментар

TOP