Иво Христов: Благоевград и Банско станаха курбан заради Цветан Цветанов

07 Ноември 2019 | 14:51
5 коментара
Политика

Това, което прави Бойко Борисов, е, че през местните избори си връща обратно партията за сметка на „цветановите“ кадри. Това се случи в Банско, Благоевград“. Това заяви пред БНР проф. Иво Христов, социолог и депутат от БСП. 

Според него, ако управляващите са искали да запазят тези региони, няма сила, която да ги спре.

„Въпросните региони бяха дадени курбан предварително. Това бяха т.нар. „цветанови“ райони и се търсеше това, което в дипломацията се нарича „казус бели“ (повод за война), за да бъде разчистено местното процветанско ръководство“, обясни той в интервю.

„ГЕРБ запазва най-важните ресурсни точки, а отдава на периферията слабо развитите региони с всичките им проблеми“, смята професорът.

Според него Борисов е бил на косъм да изпусне партия ГЕРБ, но това не се е случило.

Добавени коментари

Пиленце публикува:
08 Ноември 2019 | 12:09
ВЕНЕТА , каквото и да пишеш-излишно е!Никаква не си вече!Твойта вече Беше,минало време си.То не беше Тя ,то не беше Бурята,сега си Феникс.Полудяла си!И с тия писания и обиди ще свършиш в Карлуково. И там няма да те вземат ,ако не се успокоиш и не престанеш с Лудите ти Статуси!!!
АХАХАХА публикува:
07 Ноември 2019 | 23:31
Венето, сега вече Феникс ле си ма, скумрио вмерисана? ХАХАХАХА! Ти не си ли тръгна от градо ма, дека си са? Нали щеше да се идваш пак у Банско, да ни мачкаш с Джорето, да ни биеш, да риташ Еринините, Колчаговите? Нали бяхме селяндури прости пръчки, какво стана бе? Нали щеше да затваряш Мацуревио хан, а ма пияницо мръсна дрипава, дрисла? ела , ела, Банско те иска!
Феникс публикува:
07 Ноември 2019 | 23:08
Миличките ми пиленца, пак ли се чуруликате в опит да кукуригате! Заобиколена съм от идиоти и селски пръчки! Лошата ви кака ще ви обясни милички - селяндурчета сте, и това ви тежи! Венета Тенева и Жоро Икономов направиха Банско курорт номер 1. Преди това, когато заварих града какви бяхте милички? Ще ви изям с парцалките , дребосъци! Ей така, щот ми е кеф! И когато плюете против лошата ви Венета, я помислете - тя ли е виновна за всичко, което ви се случи или вашата селска простащина? Аз направих Банско курорт, като си тръгна ще си тръгне и курорта от вас! помнете ми думата, аз съм Феникс, аз възкръсвам от пепелта! Дяволът прошепна в ухото ми: "Не си достатъчно силен, за да издържиш на бурята." Аз му отвърнах: "Аз съм бурята." АЗ СЪМ БУРЯТА И ЩЕ ВИ ОТВЕЯ, СТРАХЛИВЦИ!!! НЕ ВИЕ МЕН!!! Мръсни мръсници, прости простаци, селски селяндури! Баста и бегом у лево! Смех!
Предложение: публикува:
07 Ноември 2019 | 16:39
Хайде сега "да не търсим под вола теле".Къде бяхте господа-управляващи ДВА МАНДАТА,та "не виждахте" какво се случва не само в Благоевград?! Сега е лесно да се стовари цялата вина върху Камбата,Монтофонецът,Котев...Че са много виновни първо те-спор няма.Но не без ваше участие-вие гледахте,слушахте и четехте какво мислят хората за тях,НО МЪЛЧАХТЕ,защото трохи идваха и до вас.Сега вече е лесно-на умряло куче нож да вадите.А победените никой не ги обича.Най-вече избирателите!
ГЕРБ публикува:
07 Ноември 2019 | 16:11
Благоевград никога не е бил Цветанов район,гнХристов! Благоевград беше Шопова и Сие!Камбитов затова получи наказателен вот,г-н Христов!

Добавете Вашия коментар

TOP