Ивет преди финала днес: Ще се боря със зъби и нокти за медал

11 Август 2018 | 15:47
0 коментара
Спорт

Ивет Лалова е пределно амбицирана да спечели медал от Европейското по лека атлетика в Берлин.

Опитната спринтьорка снощи се класира на финала на 200 метра след второ място в полуфиналната си серия и се нареди с трети резултат в Топ 8 на шампионата в германската столица. Финалът на дисциплината е от 21:45 часа тази вечер. 

"Първата и основна крачка е направена. Вече съм много по-спокойна, най-вече за здравословното ми състояние. Нека приятното време и времето за финали да започне сега!", каза пред пратеника на btv в Берлин Ивет Лалова.

"Бях много притеснена, защото ми се събраха няколко седмици принудително без стартове. Но разчупих леда и в събота ще бъда много по-спокойна", уверена е в себе си Ивет.

"Дина (б.ред. - Ашър-Смит) в момента е една класа над останалите и е най-стабилна. Дафне Схипърс не е в най-добрата си форма. Битката ще бъде наистина голяма, но тя ще бъде с момичета, които съм побеждавала. Така че и аз ще се включа със зъби и нокти в тази битка. Искам да дам най-доброто от себе си и да направя лично постижение за сезона. Вярвам, че едно бягане под 22.60, 22.55 секунди може би ще донесе и медал. Нека имам възможност да покажа свободно най-доброто от себе си, пък докъдето стигна", добави 34-годишната Ивет Лалова.

Добавете Вашия коментар

TOP