Ивайло Петев, Вили Вуцов и Тити Папазов идват в Дупница за коледното тържество на Марек

14 Декември 2017 | 08:40
0 коментара
Спорт

За втора поредна година ФК Марек 1915 организира Коледно тържество, на което ще отличи отборите от школата си. На церемонията ще бъдат връчени награди и на най-полезните футболисти на тимовете от елитните групи до 17 и 19 години, както и ще бъде избран най-добрият футболист на Марек за 2017-та година.

Събитието ще се проведе в събота, 16-и декември, от 12:00 часа в Спортната зала на Дупница
Специални гости ще бъдат бившите наставници на Марек Вили Вуцов и Румен Стоянов, както и бившият футболист на Марек и треньор на националния отбор Ивайло Петев. Събитието ще уважи и един от най-добрите треньори в България Тити Папазов. Тази година може да бъде определена, като добра за футбола в града, защото бе запазено и надградено това което бе постигнато през миналата 2016.
Тогава за първи път в историята на клуба, толкова много отбори участваха в първенства под егидата на БФС, а в школата тренираха близо 250 деца. Сега за първи път в историята на Марек и два отбора играят в елитните юношески футболни групи. Миналата година капитанът на националния отбор Светослав Дяков награди най-добрите футболисти от школата на Марек 1915, а Еньо Кръстовчев бе избран за футболист на годината. Тогава близо 400 души станаха свидетели на награждаването.

Добавете Вашия коментар

TOP