Ивайло Христов е единственият кандидат за шеф на ВиК-Петрич

26 Юли 2017 | 17:59
1 коментара
Общество

Временният управител на общинското ВиК в Петрич Ивайло Христов е единственият кандидат за шеф на водното дружество. 

Според източник на Pirinsko.com, днес до 17:00 часа е бил последният срок за кандидатите да пуснат необходимите документи за конкурс. Любoпитното в случая е, че трима участника са закупили комплект документи на стойност по 150 лева за кандидатстване, като единият е дългогодишен служител на ВиК-Петрич, но само и единствено в срок кандидатства настоящият  временно изпълняващ длъжността управител на  ВиК - Петрич Ивайло Христов.

Според запознати Христов ще се яви на конкурс, като пред комисията ще трябва да представи едногодишна и три годишна програма за управлението на водното дружество с оценка минимум добър (4). Освен това независимо дали комисията е с предрешено становище крайна дума имат местните парламентаристи от ОбС-Петрич.

Ще има ли прозрачен конкурс и имало ли е натиск върху другите участници, които са си купили документи, но не кандидатстват???

​Очаквайте подробности!

Добавени коментари

Васко ѝмангало публикува:
27 Юли 2017 | 16:50
Малее,сговорната "гюпка ,и този път се уля!Моме ,на 53 години ,преди да пишеш нещо ,го провери !Отнася се за кучетата в община Г.Делчеч.Освен да преписваш сайтове ,за нищо друго не те бива!Тази новина изтече преди две дни и още е качена на сайта ,провери го преписвачке!Долна измет ,която си изкарва парите от преписване на гърба на всички колеги от региона !Позор!и ,има наглостта ,да твърди ,че е първа в поднасянето на информациите !Първа си в лъжите ,ако още не ти е ясно !Затова са заваляли и съдебните искове към теб!Простотията ти е ненадмината !

Добавете Вашия коментар

TOP