Ива Уорън: В Пирин има хора с по-големи амбиции и от мен

11 Февруари 2020 | 22:04
0 коментара
Спорт

Един спящ гигант от югозапада се пробужда. Става въпрос за Пирин Благоевград. И зад всичко това стои една жена. Ива Уорън, която се завърна в родния си град и започна да помага на най-популярния клуб в югозападна България.

„Последните пет-шест месеца, бяха месеци, в които работехме по изпълнение на нашите планове и вече нещата са доста по-добре. Лятото беше изключително трудно, не знаехме дали ще можем да съберем отбор или ще трябва да извикаме децата от школата да помогнат за започването на първенството“, започна тя.

„Подобренията започват от стадион „Христо Ботев“ и обхващат изцяло обновяване на базата. След това ще подобрим базата в Рилци. Задължително тряба да изградим козирка на стадиона и се надявам още лятото да започнем нейното изграждане.Хората, които са тук имат по-големи амбииции от колкото аз, те са свикнали да побеждават и независимо какви са нашите цели те винаги ще искат да победи. Моето желание е да играем в Първа лига, но не на всяка цена“, допълни президентката на Пирин.Пирин спорт

Видео

 

Добавете Вашия коментар

TOP