Юристът Мария Стойнева е новият Главен секретар на Община Благоевград

17 Декември 2019 | 18:09
5 коментара
Общество

Юристът Мария Стойнева е новият Главен секретар на Община Благоевград.

Тя се очаква да заеме поста на дългогодишния секретар София Янчева, която преди седмица излиза в пенсия.

Мария Стойнева е дългогодишен член на БСП и общински съветник в настоящия състав на ОбС Благоевград. Тя е юрист по образование. През 2017 г. Мария Стойнева бе един от най-сериозните кандидати за председател на общинската структура на БСП в Благоевград. Тогава обаче мястото бе заето от колега ѝ Любен Милев.

Очаква се Мария Стойнева да заеме новата си длъжност в понеделник.

Добавени коментари

Магдалена публикува:
21 Декември 2019 | 12:40
Поздравления за избора! Мария Стойнева е изключителен професионалист!!! Убедена съм, че с голяма отговорност ще помогне за просперитета на Благоевград!!!
Гражданин публикува:
18 Декември 2019 | 18:53
До Вили. ...подкрепям вашето мнение ,гледах сесията от 13 как в вьзможно ,да обявяват тьрг за нещо спорно и Чорбаджийска знае как ще си сьберат парите от тези наркомани ,техни хора,и защо не се прекрати този договор.Зсщото е предназначено за Шаляфа,братовчед на Камбитов.Мрьсници,нямам думи,използват,че Кмета не е наясно .
Вили публикува:
18 Декември 2019 | 18:47
Браво,на Мария,а предшественичката и наистина беше човек на Камбитов .Само далавери,но защо Чорбаджийска е още там ,почна да дроби вече далавери,.Дано Кмета да помисли и разбере,че шпиони не му трябват!
Сър Пичук публикува:
18 Декември 2019 | 10:35
Тази мома да не би да е завършила ПИФ-а на ЮЗУ-то? Че от там само корифеи на правото се пръсват...
гражданин публикува:
18 Декември 2019 | 10:13
Искате да кажете че общината си взема сбогом с другарката Янчева? Не мога да повярвам че търтея Янчева си отива.Общината осиротя всички ще плачат за нея ще им липсва.Комунистката Янчева и мажа и се продадоха на шайката и като се завъртяха едни далавери, голема пара падна благодарение на Камбата. Днес е един хубав ден за общинските служители.Наздраве.

Добавете Вашия коментар

TOP