Юристката на МБАЛ – Благоевград Биляна Митева релаксира със съпруга си и приятели в сърцето на Европа

27 февруари 2018 | 20:29
0 коментара
Юристката на МБАЛ – Благоевград  Биляна Митева релаксира със съпруга си и приятели в сърцето на Европа

Юрисконсултът на благоевградската болница Биляна Митева се зареди с много положителни емоции по време на 5-дневна екскурзия в сърцето на Европа – Чехия и Словакия.

Чаровната правистка разгледа историческите забележителности на Златна Прага и Братислава заедно със съпруга си Йордан Митев и приятелски семейства /на снимките/.
Идеята за вълнуващото пътешествие била на Биляна Митева и още две нейни приятелки, които я приели безусловно.
„Екскурзията бе пътуване, по време на което за всеки от компанията ни имаше приятни занимания, запознахме с богатата история на европейските столици, не пропуснахме да опитаме и кехлибарените напитки“, каза Биляна Митева.
„Пребиваването в Прага бе като пътуване в миналото – усещането е удивително. Чешката столица е много обаятелна и магнетична. Този град е с дух, впечатлена съм от неповторимата атмосфера и архитектурата на сградите, които са реставрирани и запазени, няма това презастрояване, както е при нас, в България. Впечатлена съм от Карловския мост над река Вълтава с 16-те арки и 30-те скулптури. Всяко едно местенце в този град си има история. От моста се вижда още една забележителност – Храдчани, или Пражкият замък. Уверих се че и до ден-днешен Златна Прага е внушителна и пропита с история. Хареса ми и Братислава, която е изключително спокоен град. И не на последно място ми харесаха и хората, които са усмихнати и показват уважение, срещнахме се с група българи и направихме с тях обща снимка за спомен“, заключи Б. Митева, която вчера след заслужения отдих пое отговорните си служебни задължения в МБАЛ – Благоевград.Струма


Добавете Вашия коментар!