Юношите на Пирин Благоевград започнаха със загуба новия сезон в Елитната група

13 Август 2018 | 10:24
0 коментара
Спорт

Юношите на Пирин Благоевград загубиха от Славия с 1:2 в среща от първия кръг на Елитната група до 19 години. Както е известно това е единствената формация на орлетата, която играе в Елитна група през този сезон. А наставникът на Пирин Васил Петров не можеше да разчита на половината си отбор, след голяма част от титулярите бяха на разположение на Петър Златинов във мъжката формация на орлетата.

В срещата на базата в село Рилци головете паднаха през второто полувреме. Гостите поведоха с гол на Димитър Ненчов, а след това последваха силни минути за Пирин. Кирил Ангелов изравни, а Валентин Шляков удари и греда.Малко преди края на срещата влезлия като резерва Христо Иванов донесе победата на белите юноши. Те завършиха мача и с 10 човека., след като Мартин Михайлов получи червен картон.

Двата отбора се познават много добре след като преди месец бяха заедно на лагер в Банско. Там играха  и контрола ,която завърши 0:0. В следващия кръг на Елитната група юношите на Пирин Благоевград гостуват на Септември в София.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP