Юношата на орлетата Китан Василев под наем при тигрите и с повиквателна за младежките национали

17 Август 2017 | 16:55
0 коментара
Спорт

Юношата на орлетата Китан Василев получи повиквателна за младежките национали от селекционера Антони Здравков-Сухия. За съжаление на благоевградчани техният съгражданин няма да представлява родния си клуб, а новака в елита „Витоша“, където в началото на сезона го преотстъпи „Славия“.

Нападателят е откритие на Георги Забунов и на 13 г. бе номиниран за най-добър млад футболист в националната програма „Децата и футболът“. Впоследствие обаче „Пирин“ не успя да го задържи и сега дивиденти с него трупат други. Василев за втори път в кариерата си акостира на стадиона в баровското предградие на столицата Бистрица под наем от белите. По същата схема миналата есен отново игра за тигрите, след което през зимата „Славия“ си го прибра, преди отново да го даде на обиграване в състава на Костадин Ангелов-Лаптопа.

От „Витоша“ се похвалиха в анонс с още един национал – вратаря Християн Василев. Двамата с благоевградския му съфамилник са включени в списъка на избраниците на Сухия и помощника му Петър Михтарски за европейската квалификация до 21 г. между България и Люксембург на 5 септември на „Трейс Арена“ в Стара Загора.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP