„Истории на успеха с Деси Банова” всеки петък в сутрешния блок на NOVA

14 Февруари 2018 | 18:37
0 коментара
Общество

„Истории на успеха с Деси Банова” ще покаже, че у нас има много знаещи и можещи хора, които успяват да се реализират и да постигнат много повече от това, за което са мечтали. Темата е много вдъхновяваща, а поредицата ще представя добрите примери, които ще ни дадат още един повод за самочувствие като българи -  всеки петък, в сутрешния блок на NOVA.

„Вече имах възможността да се запозная с някои от тези хора, които са били извън България, почерпили са опит отвън, но са се завърнали, мотивирани да успяват не другаде, а в България. Аз съм изключително щастлива и развълнувана от новото начинание и се надявам, показвайки тези достойни примери, да вдъхна малко повече увереност на всички българи. Убедена съм, че ако все повече млади хора се завърнат в страната ни, България ще стане още по-хубаво място”, споделя Деси Банова.

След 20 години на екран като водеща на прогнозата за времето и след международното признание за репортажите и документалните си филми за климатичните промени, Деси Банова започва нов етап в професионалното си развитие.

Всеки петък в новата си рубрика тя ще запознава зрителите на NOVA с млади, креативни, интелигентни българи, които въпреки трудностите са постигнали невероятни успехи и то именно тук, в родината ни.

Първият гост в „Истории на успеха с Деси Банова” е Александър Рангелов.

Той е само на 33 г., но в автобиографията му вече фигурират множество престижни отличия, най-ценното от които е награда за иновации, лично връчена му от Илон Мъск. Той прави чудеса от семейната компания и вече може да се похвали с експорт на седем континента.

Запознайте се с Александър Рангелов и вижте през какво е преминал, за да стигне до тук – този петък, 16 февруари, в новата рубриката на сутрешния блок на NOVA „Истории на успеха с Деси Банова”.

 Vesti.bg.

Добавете Вашия коментар

TOP