Исмаил ходжа от село Краище разваля проклятия на артисти и политици, лекува над 24 болести!

07 Април 2019 | 16:45
4 коментара
Любопитно

Няма човек от околностите на Банско, който да не е чувал за село Краище, намиращо се близо до Якоруда.

Всъщност славата на населеното място е голяма заради ходжата му – Исмаил Исмаилчев, който е същински феномен и помага на десетки изпаднали в беда хора ежедневно. За него местните разказват, че правел чудеса – лекувал и помагал и на християни, и на мюсюлмани.

Съседите му от Краище споделят, че пред вратата му на опашка през годините са се редили и много известни личности – певци, артисти, бизнесмени, политици, но не пожелават да разкрият имената им.

Портата на къщата на Исмаил е денонощно отворена и той не се страхува, че нещо от нея може да бъде откраднато. В двора посетителите, дошли за помощ, посреща жена, която моли всеки да си събуе обувките, защото иначе се пречело на свещената книга – Корана.

Исмаил Ходжа е наследил своите дарби и умения от баба си Али Кадън ходжа, която е била най-известната лечителка и гадателка в тази част на България. От нея той се е научил да помага на хората със стари ислямски заклинания и молитви. Ходжата разваля магии, родови проклятия, негативни влияния, лекува над 24 болести, между които заекване, безплодие, диабет, детски неврози и др.

Специалист е и по намиране на изчезнали хора и предмети.

Исмаил Ходжа връща хората само ако са дошли от празно любопитство или с цел да правят някому зло.

„На всички желая само добро – и на лошите да им се сбъдне доброто, но да се поправят и да помагат на другите, а който няма, да му даде Господ да си има богатство, дечица, който каквото си е пожелал“, казва той. През лятото при него е върволица от наши гурбетчии, които прекарват ваканцията си в родината. Те пристигат от цялата страна. Напоследък идват гърци, македонци, турци.

Ходжата лекува депресии, стрес, нерви. Твърди, че българинът е болен от злоба, завист и лицемерие. Не може да проумее, че има хора, които се занимават с правене на черни магии, с които искат лошото на свои близки и познати. Не може нормален човек да иска да навреди. Навъдили се и много лъжепророци, които уж развалят магии. Уверява, че всички религии са за очистване на душата и помислите, едни и същи са пътят и крайната цел. Разкрива, че негативизмът влияе по-слабо на вярващия човек.

„Магията не е за подценяване, още фараоните са събирали край себе си магьосници, които трябвало да оборят тезата за бог. Най-добрите майстори на магиите са евреите. С магията се удря по енергията, по психиката, по здравето на човек. С молитви тяхното разваляне е възможно, но с точните молитви. Не е сериозно обаче да решаваш, че ти е направена магия само задето те е заболяла главата“, твърди Исмаил. Той помага и на хора, хванали уроки. Това се случва, когато те погледне човек с „криви очи“.

Такива са тези, които като бебета са кърмени, после са отбити от майката, но много са плакали и отново са започнали да ги кърмят. „Такъв човек погледне ли те, може да ти се случи нещо лошо – ще се спънеш, ще направиш гаф в работата си, ще спукаш гума, ако пътуваш с колата си, ще ти прилошее. Винаги се молим да не бъдем заблудени. Не си спомням да съм направил добро и да не ми е платено от съдбата. На много бездетни двойки съм помогнал да имат деца, после идват с бебетата, носят ми подаръци, а това не е нужно. Ние помагаме на хората, защото на нас бог ни помага“, разкрива младият ходжа.

Добавени коментари

ххх публикува:
08 Април 2019 | 07:11
ИЗЛЕКУВАИ СИ ПРИЯТЕЛЯ МУСА ДЖАМБАЗ ЩО МРЪСОТИЯ НАПРАВИ ПРЕТРЕПВАШЕ ЖЕНА СИ ОТ БОИ И ГО ОСТАВИ ТОЯ ИДИОТ ИЗЛЕКУВАИ АЛАХ ГО НАКАЗА СЕГА
ООО публикува:
08 Април 2019 | 07:07
исмаиле ти ли говориш за злоба и завист
от околностите публикува:
07 Април 2019 | 21:26
,,Няма човек от околностите на Банско,,---баси и тъпите и прости журналисти..с.Краище е в община Белица и е само на 5 км от Белица..къде ги слагате тия села банцко и якоруда не знам...защо не писахте,че и якоруда е в околностите на банцко....или може би ходжата е от банцко ,но живее в Краише...
112 публикува:
07 Април 2019 | 20:46
учил за ходжа в арабските държави без средно образование

Добавете Вашия коментар

TOP