Инж.Росица Димитрова е новият директор на ВиК-Благоевград

03 Септември 2014 | 23:58
4 коментара
Общество

Инж.Росица Димитрова е новият директор на ВиК-Благоевград.

Вчера в късния следобед инж.Росица Димитрова е получила заповед за назначение за директор на държавното дружество "Водоснабдяване и канализация" - Благоевград. Заповедта е подписана от вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройство Екатерина Захариева.

За последно инж. Димитрова работеше в отдел “Екология” в общинска администрация Благоевград, където бе назначена от кмета д-р Атанас Камбитов, след като инж. Петър Тунев прекрати трудовото й правоотношение във водното дружество през месец юни на 2013г.

Росица Димитрова е съпруга на известният в Благоевград стоматолог д-р Красимир Димитров - Кенеди.

Припомняме, че благодарение на Росица Димитрова се направи паметник "Мемориал на свободата", който бе открит на 09.05.2013 година в деня на Европа в градинката пред градската баня в центъра на Благоевград.

На откриването присъстваха съпредседателят на Инициативния комитет за построяване на паметника Росица Димитрова, кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов, посланикът на Израел у нас Н.Пр. Шаул Камиса Раз, президенът на АУБ г-н Майкъл Иистън, представители на Съюза на репресираните, представители на политически партии, жители и гости на Благоевград. 

След визитата на служебният премиер проф. Георги Близнашки в Благоевград, това е второто уволнение на директор в Областния център. Преди два дни бе прекратено трудовото правоотношение и на Юлия Янчева, директор на Областната инспекция по труда – Благоевград, като на мястото й бе възстановен на работа уволненият преди около година директор Петър Попадиин.

Добавени коментари

elena varbanova публикува:
04 Септември 2014 | 11:05
За всички антигербаджии ,мога да кажа че до сега управлявахте и доведохте държавата до криза.Преглатнете факта че от комунистите нищо не става.Оставете можещите да изправят държавата на крака.Писна ми от вашите нескопосани коментари.
боже опази публикува:
04 Септември 2014 | 09:56
ЗАЩО МУ ВЯРВАТЕ НА КАМБИТОВ ,ТОЙ НАЗНАЧИ НА РАБОТА В ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ СЛУЖИТЕЛ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ЛИ? ДА ЗАЩОТО ЗНАЕ КАК ДА ФАЛШИФИЦИРА ДОКУМЕНТИ.
боже опази... публикува:
04 Септември 2014 | 09:30
връщат се хората на ГЕРБ , не виждате ли как Б.Б завзема държавата отвътре, не е сигурен дали ще спечели изборите и вече чрез служебното правителство започна да си наместква кадрите, иде контролираният вот...
lili публикува:
04 Септември 2014 | 09:17
В общината няма случаен човек.Камбитов назначи гербери най-вече, жени и дъщери на мастити бизнесмени,любовници и роднини. Всичко е интерес, а заспалия народ нека пие една студена вода, Камбитов и всички около него си въртят алъш-вериша, пълнят си гушите а заблудените му се кефят, за какво и те не знаят. Абе лош матр,ял както казва Б.Б.

Добавете Вашия коментар

TOP