Инж. Иван Янев е новият директор на „ДГС-РАЗЛОГ”

14 Февруари 2017 | 13:01
4 коментара
Общество

От днес инж. Иван Янев – досегашен главен експерт и бивш председател на УС на Югозападното държавно предприятие, поема управлението на „Държавно горско стопанство Разлог”. Това се случва близо месец след като сериозни пропуски и нарушения при попълване на превозни билети и отчитане на транспортираната дървесина доведоха до прекратяване на договора за управление на предишния директор инж. Здравко Чилевсъобщиха от пресцентъра на Югозападното държавно предприятие.

Временно стопанството се управляваше от зам.-директора инж. Елка Орозова.

Иван Янев има дългогодишен професионален опит в системата на горите. Заемал е различни позиции, сред които директор на „ДГС Благоевград” и „ДГС Рилски манастир”. Работил е и в РДГ Благоевград.

Заместник-председател е на Съюза на лесовъдите в България.

 

Добавени коментари

sofqneca публикува:
15 Февруари 2017 | 17:11
За уволнение са и Чьоровия и Ванеса Дивизиев от елешничкото горско тия двамата сосипаа гората
от БСП публикува:
14 Февруари 2017 | 23:31
А на инженер Иван Янев съпругата му го замести на предишния пост. Нека им е честито.....Пиринско, моля утре да изнесете и информация за това как стана номера с инженер Румяна Янева в ЮЗДП?
gowo публикува:
14 Февруари 2017 | 17:12
do gn ianev triabva sega i nustorovata gnas da mahnew toi rasipa tseloto gorsko
гого публикува:
14 Февруари 2017 | 14:06
Браво ,ама сега махнете и крадците от БЕЛИЦА,ДИРЕКТОРЧЕТО богданов/гъджо/,лазарчо липев и чаминото "ГОВНО" МЕРИЗЛИВО.къде спиш другарю ДУНГЬОВ или чакаш пак Богдановия,липевия и копелето СТИЧЕВО да купуват изборите в кв."РУСОВИЦА"

Добавете Вашия коментар

TOP