Информационна кампания по проект „Обичам живота, живея здравословно” в Банско

08 Октомври 2018 | 13:50
0 коментара
Общество

Експертният екип работещ по проект „Обичам живота, живея здравословно” проведе информационна кампания в трите професионални гимназии на територията на гр. Банско. Експертите работещи по проекта посетиха ПЛТГ "НИКОЛА ВАПЦАРОВ" - град Банско, ПГЕЕ - град Банско и ГТ „АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ“, -    град Банско.

Посещенията се осъществиха със съдействието на директорите на трите професионални гимназии, а самите срещи се проведоха съвместно със служители на РУ Банско. Проведена бе дискусия между служителите на РУ Банско и младежите за опасностите от различните видове зависимости и пристрастяването към различни видове вещества.

Експертите работещи по проект „Обичам живота, живея здравословно” информираха младежите за ползите от здравословния начин на живот, спорта, здравословното хранене, ползите от живот сред природата и начините как да се предпазим от различните видове зависимости.

На всички присъстващи бяха раздадени информационни материали. С това мероприятие проект „Обичам живота, живея здравословно” завършва.

Проектът се изпълнява под егидата на Министерството на младежта и спорта по НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА 2018 ГОДИНА.

Добавете Вашия коментар

TOP