„Имен ден” на земята е! Росата на 24 май е свещена и целебна

24 Май 2018 | 13:14
0 коментара
Любопитно

Ако има облаци и дъжд, ще бъде мокро лятото и обратно. Противоречив ден, но мощен енергийно. Добри шансове за развитие. „Имен ден” на земята.

Забранява се да се копае. Росата в този ден се счита за свещена и целебна.

Луната е в знак Дева до 09:53ч. и се движи на празен ход. След това се премества в знак Везни, където ще остане до 16:41ч на 26 май. В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията.

Планетните влияния предразполагат към демокрация, партньорство, сътрудничество. Повишава се общителността, интересът към противоположния пол, емоционалността, изостря се чувството за справедливост и в същото време може да присъства известна нерешителност в действията. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Здравето ще зависи от хармонията на околната среда. Уязвими са бъбреците, да не се претоварват.

9 лунен ден продължава до 15:27ч. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към ритмите на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие.

Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението. Отлично време за пост и разтоварване. Желателно е по-малко да се спи.

10 лунен ден започва от 15:27ч и продължава до 16:33ч на следващия ден.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела се развиват добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности. Плановете могат да се приведат в съответствие с реалността. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.

В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела – успехът ни ще е гарантиран. Денят дава енергия на нормално здравите хора. Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. Ако в този ден чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Обърнете внимание на вашите несъзнателни и интуитивни действия, инстинктивни движения. Скъсани дрехи, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове показват злоупотреба с енергията на деня. Чувството за меланхолия и самота е знак за предстоящи изпитания.

Десетият лунен ден е благоприятно време за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Отделете време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при тях човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избягвате скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си. Не се препоръчва уединение и за дълго да оставате сами. По-малко емоции влагайте! Подходящо е да се посети църква и да се споменат починали близки и роднини, родители.

Секс – Това е най-подходящото време за зачеване на дете. Добре е сексът да бъде празничен и ако е възможно – богат на оргазми.

Подстрижка в този ден увеличава късмета и силата. За предпочитане е да го правите в часовете на 10 лунен ден.

Добавете Вашия коментар

TOP