От древни времена хората гадаят за живота си само с поглед върху дланите на ръцете си. На лявата ни ръка се вижда капиталът, който е вложен, а на дясната се вижда капиталът, който е обработен. С времето линиите на ръцете ни се променят.

С други думи – лявата ръка е свързана с нашето минало, докато дясната показва нашето настояще и бъдеще, разказва Edna.bg

Когато решим да тълкуваме живота си, трябва да се вгледаме хубаво и в двете ръце, защото едната подпомага на другата.

Наличието на линията на ангела пазител на ръката се счита за много добър знак.

В хиромантията тази линия означава защита на висшите сили, или по-скоро, специална защита на вашия ангел пазител. Линията на ангела пазител се нарича по различни начини – линията сестра и линия на Марс.

За съжаление такава линия нямат всички хора. Ако я откриете на ръката си, не забравяйте, че вие ​​сте късметлия и се радвайте, че вашият ангел ви предпазва от нещастие.

Източник: Pinterest.com

Линията на ангела пазител се нарича втора линия на живота. И не защото е близо до нея, а защото означава спасение, защита и силна подкрепа.

Тя обикновено се намира успоредно на линията на живота. Ако имате линия, която е почти успоредна на линията на живота по цялата и дължина, това означава, че човекът ще бъде защитен през целия си живот. Понякога тази линия на ангела хранител съпровожда определен малък сегмент от линията на живота, който изглежда много слаб или напълно разкъсан.

Разкъсванията на линията на живота означават бедствия, болести, нищета и опасност.

Но ако до нея се намира линията на ангела пазител, тогава проблемите ще заобикалят човека.

Ако линията на ангела пазител е на дясната ви ръка, това означава, че човек има подкрепата на висшите сили заради собствените си заслуги.

Висшите сили му осигуряват по-силна защита за някои добри дела, или за страдания в миналото.

Ако тази линия се намира на лявата ръка, то защитата на ангела хранител е дадена на човека от раждането и най-вероятно се предава от предците.