Илияна Попова, зам.-кмет на общ. Петрич: 24-то издание на международния фестивал „Златен кестен“ ще премине под мотото „Емоция за теб“

13 Октомври 2018 | 07:55
0 коментара
Култура

24-то издание на международния фестивал „Златен кестен“ ще премине под мотото „Емоция за теб“. Това каза за„Фокус“ Илияна Попова, зам.-кмет на Община Петрич.

Музикалното събитие ще се проведе днес и утре, като официалното му откриване е тази вечер от 19.00 часа на специално изградена сцена, която се намира пред НЧ „Братя Миладинови“ – Петрич.

 Фестивалът има конкурсен характер и цели откриване и популяризиране на нови песни и изпълнители. В тези два дни Петрич отново ще събере на централния градски площад хиляди, които ще се потопят в атмосферата на фестивала, а градът ще бъде огласян от бурни аплодисменти и завладян от енергията на младостта“, каза още Попова.

Тя добави, че в първата фестивална вечер изпълнителите ще представят себе си и новите песни под формата на два конкурса – за изпълнител и за нова песен. Втората фестивална вечер ще бъде „Нощта на наградите“, но междувременно и в двете фестивални вечери ще има гост-звезди.

Добавете Вашия коментар

TOP