Илхан Кючюк: Младият човек в ДПС е акцент в политиката на партията

02 Април 2016 | 20:57
2 коментара
Политика
Илхан Кючюк: Младият човек в ДПС е акцент в политиката на партията

Младият човек в ДПС е акцент в политиката на партията, заяви в началото на VII Национална конференция на младежката организация нейният председател Илхан Кючюк.

Според Кючюк създаването на малък и среден бизнес е една от мечтите на всяка демокрация. В ДПС, според него, младите са и обект и субект на политиката, а над 30% от представителите на партията в местната власт са млади хора. Кючюк посочи също, че едно от предизвикателствата пред партията е подготвеността. Според него проактивността, подготвеността и образоваността, са съществени за воденето на правилна политика.

Той посочи също, че организационната дейност е в основата на успехите и това е причината в момента партията да има основа, на която да стъпи, а Младежкото ДПС е един работещ механизъм. За последните три години партията е намерила нови съмишленици в 32 общини и са проведени близо 400 срещи в страната и чужбина.

"Заедно осъзнахме, че единствената легитимна власт е тази, която се избира”, посочи той.

Кючюк говори и за доверието, което е важно както за обществото, така и за семействата, банковата система и държавата като цяло. По тази причина, според него е важно да си обърне внимание на капсулацията и застаряването като се решат тези проблеми, а това може да стане чрез повече диалог.

Във форума, провеждащ се днес в НДК, участват много представители на ДПС като Четин Казак, Рушен Риза, Фелиз Хюсменова, Юнал Лютфи и други, както и представители на либерални партии и младежки организации от Европа. /БГНЕС
 

Добавени коментари

ЮНАЦИ публикува:
04 Април 2016 | 15:36
ЩЕ МЕ РАЗПЛАЧЕТЕ.
....... публикува:
04 Април 2016 | 11:21
А какво прави Юнал Лютфи там?

Добавете Вашия коментар

TOP