И секс услугите с мерки срещу COVID-19! Труженички разрешават само 2 пози

30 Май 2020 | 14:47
1 коментара
Любопитно

Мерки срещу разпространението на коронавируса не подмина и жриците на любовта.

Сексуалните труженички в Швейцария съставиха списък от правила, които свеждат до минимум риска от предаване на коронавирус в бордеите, с надеждата скоро да получат “зелена светлина“ за подновяване на работа.

Това се прави в момент, когато сексиндустрията в Страната на шоколада е силно засегната от пандемията, след като правителството преди 2 месеца временно забрани проституцията, за да помогне да се спре разпространението на вируса.

Планът за възобновяване на индустрията, подготвен от организацията ProKoRe, предполага, че половите позиции, които позволяват безопасно разстояние между лицата на партньорите, като “кучешки стил“ и “обърната с гръб каубойка“, са препоръчителни, съобщи Daily Mail.

Тези позиции намаляват риска от предаване на вируса чрез водни капчици, съобщи швейцарската медия Watson .

И "кучешки стил", и "обърната каубойка" позволяват на лицето на жената да бъде максимално отдалечено от това на сексуалния ѝ партньор.

Други мерки за защита на здравето на жриците на любовта включват проветряване на помещения за най-малко 15 минути след всеки клиент и пране на чаршафи и кърпи за ръце при температура най-малко 60 градуса всеки път.

Наръчникът за “секс по време на пандемия” препоръчва проститутките да носят маски по всяко време.

Ръкавици, презервативи и дезинфектанти също ще бъдат осигурени в бордеите и контактът ще бъде ограничен до 15 минути.

Наръчникът призовава премахването на ограниченията за блокиране за сексуални работници да съвпадне със следващото облекчаване на мерките на 8 юни, пише Канал 3.

ProKoRe призова швейцарското правителство да премахне ограниченията спешно, като заяви, че настоящата забрана поражда нерегламентирани сексуални услуги и създава проблеми с безопасността.

Добавени коментари

Сър Пичук публикува:
30 Май 2020 | 18:59
За задната прашка съм съгласен, ама само до 15 минути не е добре, на някой пич може патката му да не стане за толкова време, друг пък може да клати и повече от 15 минути, докато свърши. Тогава ще му върнат ли парите като неустойка, че не са го освободили?!

Добавете Вашия коментар

TOP