И ПП МИР поиска оставката на Валери Симеонов

25 Ноември 2019 | 16:00
0 коментара
Политика

ПП МИР подкрепя протеста на майките на деца с увреждания от организацията Системата ни убива и искането им за оставка на Валери Симеонов от поста зам.председател на Народното събрания.

В позиция изпратена до медиите от партията заявяват, че изборът на Валери Симеонов е пълна подигравка не само с майките на деца с увреждания, които той обиди и заради което само преди една година, под силен обществен натиск, беше принуден да си подаде оставка като вицепремиер, но и с цели български народ. „ПП МИР категорично застава в подкрепа на исканията за оставка на Валери Симеонов и планираният протест на майките на деца с увреждания, които излизат на автошествие тази вечер в София.

„Колко още подигравки и надменност ще понесем от управляващите преди да разберем, че от нас завиди да спрем тази наглост и високомерие?! Призоваваме за незабавното оттегляне на Валери Симеонов от поста зам. председател на Парламента или оставка на правителството и разпускане на Народното събрание!” категорични са от МИР. Автошествието ще премине през „Орлов мост”, а автомобилите ще обикалят и кръговото кръстовище на 4-ти километър.

Добавете Вашия коментар

TOP