Хванати в крачка! Полицаи паркираха патрулка на забранено място в Благоевград за да пият кафе

31 Март 2018 | 16:36
5 коментара
Общество

Полицаи спряха патрулката си за кафе - пауза на забранено за паркиране място на възлова улица в Благоевград, видяха бдителни граждани.

В случая става въпрос за полицейски екип паркирал возилото на метри от знак "Забранено паркирането".

Гражданите, изловили автомобила на органите на реда в нарушение твърдят, че това се случва за ен - ти път на мястото в района.

Благоевградчани са категорични, че автомобилът на няколко пъти оставал на "паркинг" на забраненото място, а полицаите спокойно пиели кафе на табака до него.

„Наглостта на тези, които уж трябва да въдворяват ред вече премина всички граници. Това е всеки ден, всеки път, няма сутрин, обед или вечер. Да не говорим за през нощта, обърнали са мястото на външен нощен клуб, то е музика от патрулката, то е смях на висок глас, то са чудесии”, възмущават се благоевградчани.

„Е нали и те са хора, да пият кафе и да нарушават закона", НО в тоя табак шоп им го дават без пари ГАРАНТИРАМ"!, пишат други.

Снимки  - " Забелязано в Благоевград"

Добавени коментари

$$$$$$ публикува:
01 Април 2018 | 02:43
Напишете тел номер на тази разпоретина Слава Димитрова, да я изпотиме малко.
До Слава Димитрова публикува:
31 Март 2018 | 20:40
За тебе знаем! Цял град знае, каква си разпоретина!
Слава Димитрова публикува:
31 Март 2018 | 19:19
Аз предпочитам да пия кафенце на някое началническо бюро, след бурен кекс! С това съм известна, както и с пъпчивото си лице и по. .е !
Общината публикува:
31 Март 2018 | 18:29
Всички т.н. табачета станаха денонощни заведения. Всички други ще фалират, защото трябва да имат тоалетни, мивки и други ред неща. А табачето назначава няколко студентки без договори и така си я карат.
Az публикува:
31 Март 2018 | 17:47
I na neiko banicata pred zavedeniqta za djabeee

Добавете Вашия коментар

TOP