Хубчев призна: Бяхме надиграни и заслужено загубихме! Десподов: Не мисля, че играхме толкова лошо

17 Октомври 2018 | 03:40
0 коментара
Спорт

Селекционерът на България Петър Хубчев говори след поражението, което "трикольорите" претърпяха от Норвегия в Лигата на нациите с 0:1. Ето какво каза той след края на срещата в Осло:

"В детайли да не изпадаме, но ако трябва да сме максимално коректни мисля, че заслужено загубихме. Ако знам, нямаше да ги правя промените. След като сме загубили значи не сме направили всичко както трябва", каза Хубчев.

"Бяхме надиграни, особено физически. Съвсем заслужено загубихме. Умората беше много голяма. Знам какво е състоянието на футболистите. Това е най-общо казано, но има доста дребни неща. Да, такъв футбол се изповядва тук, с много единоборства. Няма как да няма картони", продължи той.  

"Не помага по никакъв начин на нас резултатът от другия мач. Ние сами трябва да си помогнем. Не знам какво е състоянието на Пламен Илиев. След като сме загубили, значи е станало. Няма как тук да направя разбор", завърши националният селекционер.

Десподов: Не мисля, че играхме толкова лошо

Крилото на България Кирил Десподов говори след края на мача, който "трикольорите" загубиха от Норвегия в Лигата на нациите с 0:1. Ето какво каза футболистът на ЦСКА:

"Лесно е да се говори след победа, тежко е да се говори след загуба. Изиграхме слабо първо полувреме и по-силно второ, но за жалост не успяхме да вкараме. Така се разви мачът. Натиснаха ни през първото полувреме, имаха корнери, поправихме тези неща на почивката и видяхте, че второто полувреме бе по-различно. Направихме всичко възможно, те са домакини и искаха да водят мача, успяха първите 25-30 минути. Не мисля, че сме играли толкова лошо. Нищо не е загубено, това си казахме. Да вдигнем главата, не може след една загуба да навеждаме главите. Всеки вярва на този до него, ние сме един голям колектив", каза Десподов.

Капитанът на България: Апелирам всички да уважават и подкрепят този отбор

Капитанът на България Ивелин Попов говори след края на срещата, която "лъвовете" загубиха с 0:1 от Норвегия в Лигата на нациите. Ето какво каза той:

"Не мисля, че е страшно, но през първото полувреме подходихме с много голям респект към тях и допуснахме гол. През второто полувреме задържахме повече топката и можеше да изравним. Тази тактика може да се окаже както дефанзивна, така и офанзивна. Има и такива мачове. Апелирам всички да уважават и подкрепят този отбор. Изградихме добър колектив и отборът има бъдеще. През второто полувреме изчезна всякаква скованост и респект. Имам пълна вярва във всеки. Колективът се показва при загубите. Надявам се да има феърплей от всички отбори в следващите мачове, а ние ще направим всичко по силите си да спечелим групата", каза Попето след срещата.

Костадинов: Не започнахме добре и Норвегия се възползва

Халфът на България Георги Костадинов говори след края на мача, който "лъвовете" загубиха от Норвегия в Лигата на нациите с 0:1. Ето какво каза бившият футболист на Левски:

"Трябва да съжляваме, че не започнахме по най-добрия начин. Бяхме смутени и те се възползваха от това. Ние имахме респект към противника. Не знам защо се случва, но дано не стане тенденция това да започваме по-слабо. Изгубихме доста топки през първата част, но през вторто полувреме бяхме доста по-добре", каза Костадинов.

Ради Василев: Дадохме твърде много респект на Норвегия в началото

Нападателят на България Радослав Василев говори след края на мача, който "трикольорите" загубиха от Норвегия с 0:1 в среща от Лигата на нациите. Ето какво каза футболистът на Черно море:

"Факт е, че не влязохме добре в мача. Нещата не винаги се получават и загубихме. Треньорите ще преценят кое как е станало. Според мен в началото твърде много респект дадохме на противника и това оказа влияние. Играем си мач за мач, гоним си целта. Вижда се, че всеки ден гони задачите си от първата до последната минута, но не всеки път се получава. В следващия мач излизаме за победа, разбира се", каза голмайсторът на България в първата среща срещу Норвегия.

БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP