Хороскоп за днешния фатален петък 13-ти

13 Юли 2018 | 07:51
0 коментара
Любопитно

В петък ще ви се наложи да преодолеете и намерите разрешение на неприятности предимно на работното си място. Сега вероятно ще ви се наложи да направите компромиси в отношенията си с колеги или клиенти. Това в никой случай обаче няма да бъде труден или изпълнен с проблеми ден.

Напротив!

Днес ще можете да поставите основите на важни за вас планове и проекти свързани с кариера, дом или семейство. Мнозина ще се зарадват на парични приходи. Събитие с мъж ще постави на изпитание вашата ценностна система.

Овен Ден за отдих, за спокойствие и за разтоварване. Заниманията ви ще са доста, не се учудвайте, ако усетите умора или отпадналост. Колкото по-малко разчитате на съдействие, толкова по-навременна помощ ще получите при това без да се чувствате ангажирани, защото не сте помолили никого за нищо. Не си служете с хитрости, защото и вие ще станете жертва на такива. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможностите Ви за изява. Тези 6 зодии за нищо на света не могат да се разделят със свободата си!

Телец Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Запазете спокойствие, мислете бързо и не споделяйте съмненията си. Имате доста интересни идеи. Искате да поднесете нови идеи в професионално отношение, чрез които ще откриете ново поприще за изява. Много важно е да владеете нервите си. 

Близнаци Утрешният ден ще позволява да обмислите финансови операции. Обогатете се с нови, полезни за дейността Ви знания. Опитайте се да не губите чувство за реалност, възможно е вашите планове просто да не са подходящи за този момент. Успешно ще инвестирате част от приходите си, ако сте финансово стабилни и ви остават достатъчно запаси в банковата сметка. Ярки лични успехи.

Рак В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Начинанията ви ще бъдат успешни. Отделете време за любимия човек. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. С желание сте за повече действие и активност около себе си.

Лъв Не губете време в колебания. Не се претоварвайте и не прекалявайте с нищо утре. Пазете се от изкушението да манипулирате, защото ще усетите много скоро как всичко се обръща срещу вас. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Проявете по-голяма сериозност.

Дева Времето е подходящо за пречистване и за излизане от ситуации и отношения, които вече не допринасят за развитието ви. Забавен се очертава утрешния ден , особено за тези около вас.Опитайте се да не се пъхвате в костюма на клоуна, защото ще разберете защо винаги е тъжен. Идеите ви са оригинални. Намалете малко темпото, правете всичко бавно и с удоволствие. Планирайте времето си, за да впечатлите околните с вашите възможностите си.

Везни Днес може да се изявявате в професионален план и да блеснете с положителните си качества. Звучи романтично, но не бързайте да обсъждате ситуацията с въпросната личност. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Промяна в настроението и в поведението ви е повод ваши конкуренти да ви вредят.Интригантите не спят. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори.

Скорпион Възможно е да възникнат конфликтни ситуации, избягвайте ги. Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Не забравяйте да отделите време за децата и за любимите си хора. Отнасяйте се с търпение към всичко, което правите утре. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си.

Стрелец Ако се налага да сте на работното си място, ще осъществите неочаквани контакти, обещаващи ви бъдещи професионални успехи. На работното място се справяте добре, ако разчитате на себе си. Стабилизирайте постигнатото до момента. Ще се ориентирате към пътуване - служебно, на почивка или за кратък отдих. Ще успеете, ако преодолеете вътрешната си несигурност.

Козирог Петък предоставя на Козирозите значителни възможности за реализацията на делови и финансови цели. Утрешния ден може да се превърне в ярка надежда за бъдещето на Козирозите. Ангажираните със задачи от делово естество, макар и с не особено желание, ще успеят да реализират целите, което никак не е лошо. Достатъчно добра за реализация на лични цели, Петък не е така оптимистичен в службата, където се очертават противоречия и кавги. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата ви и от вашата благотворителност.

Водолей Бъдете пестеливи. Влиятелен администратор ще начертае пътя ви за реализацията на фиксирана цел, чрез което ще ви помогне не само за добри, но и за сигурни печалби. И утре съдбата е благосклонна към вас. Не проявявайте егоизъм и алчност. Хубаво е да помислите това развитие в каква посока е и да я следвате с присъщата си целеустременост.

Риби Ако имате намерение да заминавате зад граница, момента е подходящ. Възможни са загуби, които сте в състояние да избегнете с повече гъвкавост и предпазливост. Не се задълбавайте в собствените си мисли. Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Фамилна среща или тържество ще разнообрази вечерта ви.
БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP