Хороскоп за 9-ти юни

09 Юни 2018 | 08:44
0 коментара
Любопитно

Овен

Днес ще сте застигнати от приятни събития и тези обстоятелства ще ви дадат пълното основание да се отдадете на заслужен отдих. Отделете време за някои битови задължения, тъй като по този начин многократно ще подобрите положението си.

Телец

Днес си позволете почивка и занимания, които са източник на приятни емоции. Заложете на физическите упражнения и не отклонявайте отправените ви покани за забавления с приятели или близки.

Близнаци

Днес ще разполагате с отлични възможности, които ще поставят ново начало за вас в личен план. Напълно възможно е част от вас да обмислят вероятността от трайно обвързване, а други да се насочат към планирането на предстоящо пътуване или посещение при приятели.

Рак

Днес гледайте по-оптимистично на заобикалящия ви свят и направете нещо за себе си. Спортувайте или излезте на разходка в парка. Оценете по достойнство съветите и подкрепата, дадени ви от интимната половинка.

Лъв

Днес внесете разнообразие в заниманията, на които се отдавате в малкото свободно време. Освободете се от вътрешните си тревоги, защото те няма да ви донесат нищо позитивно. Не се опитвайте да помогнете на целия свят.

Дева

Днес вашето положение в материалната сфера ще изглежда спокойно, особено ако сте заделили настрана достатъчно средства, за да посрещате някои непредвидени задължения. Източник на позитивни емоции ще са най-малките членове на семейството ви.

Везни

Днес мнозина от вас ги очакват приятни изненади, поставящи началото на обстоятелства, които ще ви донесат много радост и незабравими мигове. Подкрепата, която ще получите от интимната половинка, ще ви помогне да преодолеете някои свои вътрешни колебания.

Скорпион

Днес избягвайте рутината и еднообразието в заниманията, на които се отдавате. Постарайте се да контролирате сприхавостта си, особено ако ви се налага да осъществите голяма покупка. Обърнете внимание на здравословен проблем.

Стрелец

Днес се опитайте по логичен начин да разрешите изправилите се пред вас семейни проблеми. Коригирайте отношението, което имате към стар близък приятел, защото най-вероятно впоследствие ще осъзнаете, че сте загубили много.

Козирог

Днес вземете необходимите мерки, за да укрепите здравословната си форма. Погрижете се да изясните някои положения с възрастните членове на семейството, като проявите готовност за намирането на компромисно решение.

Водолей

Днес разширете кръга на приятелите и познатите си. Избягвайте компанията на хора, които единствено ви натоварват с присъствието и с еднообразните теми, които дискутират с вас. Не търсете разбиране там, където е най-малко вероятно да го откриете.

Риби

Днес посветете повече време за спорт и релаксиращи процедури. Направете приятна изненада на любим човек - покажете му че е обичан с мил жест или подарък. Обърнете внимание на здравословен проблем.

факти.бг

Добавете Вашия коментар

TOP