Хороскоп за 8 март! Международният ден на жената ще донесе неприятности на 3 зодии

08 Март 2019 | 06:59
0 коментара
Любопитно

ОВЕН
Петък е много динамичен ден и забързаният му ритъм ще изпревари мнозина. Въпреки че сте съобразителни в действията си, не е изключено да допуснете грешка, която да ви навреди. Днес между вас ще има много пътуващи по делови причини и ще успеете да постигнете целите си.

ТЕЛЕЦ
Плодотворен е петък за Телците. Имате голям късмет и всичко, което представлява интерес за вас, е постижимо. Денят се характеризира с успешни контакти, чрез които може да се осъществите на желаното от вас ниво. Действайте активно. Разчитайте на ползотворно сътрудничество.

БЛИЗНАЦИ
Мнозина от вас разпиляват почти безцелно силите и възможностите си, поради липса на изразителни желания и конкретни цели. Трябва да формулирате стремежите си точно и определено, за да имате отправна точка за действие. Действайте самостоятелно и ще постигнете добри резултати.

РАК
Днес за вас е характерна силна воля за изява, но при мнозина тя може да бъде повлияна отрицателно от липсата на определена цел. В някои случаи проектите ви могат да се окажат необмислени. Голяма част от Раците са под влиянието на вътрешно противоречие.

ЛЪВ
Лъвове, трябва да се справите първо със своите вътрешни проблеми и тогава да действате в делови план. Имате широкообхватен поглед и това донякъде е във ваша полза. Ако превъзмогнете себе си, успехът е налице. Освободете се от спомена за нелоялното отношение на даден човек, с когото сте контактували. 

ДЕВА
Днес Девите са много борбени и ги придружава късмет. Денят ще завърши при отлични резултати от вас, ако не решите, че петък ще бъде ден за любов, и второ, ако съумеете да не пилеете времето си за незначителни неща. Успешно пътуване се очертава за търговци и бизнесмени и ще напълни банковата ви сметка.

ВЕЗНИ
Везните сами си създават трудности, като често демонстрират излишно упорство. Мнозина днес искат да наложат личното си виждане по определена тема. Ще си навлечете неприятности така. Настроението ви в петък е понижено, поради нежелание за работа и стремеж към промяна на обстановката около вас.

СКОРПИОН
Петък е спорен ден за вашата работа. Почти всички от Скорпион ще бъдат доволни от извършеното, а то ще бъде гаранция за повишаване на заплащането ви и издигане в йерар-хията. Успехи в сферата на бизнеса, но внимавайте със съдружниците, където може да възникне неприятен спор, свързан с общия ви бизнес.

СТРЕЛЕЦ
Днес ви липсва трудност и положителна ориентация и нещо няма да ви достигне, за да сте напълно доволни. Вашето трудолюбие е пословично и съчетано с вашата изобретателност, ще имате спорен ден. Имате добър професионален имидж и можете да преговаряте с ръководителите си за повишаване на заплащането.

КОЗИРОГ
Петък е пълен с приятни изненади за вас, но няма да липсва и борба за постигане на успехи през този последен работен ден от седмицата. Затруднения няма да имате, а по всяка вероятност само словесни двубои с ваши неприятели. Ще останете приятно изненадани от съобщение във връзка с професията или вашия бизнес.

ВОДОЛЕЙ
Радостен ден за вас и успехът, късметът или щастието е с вас навсякъде. Известна нестабилност или леко неприятно чувство ще имате на работното място и то се дължи на частични неуспехи, които нямат съществено значение за вас. Ще осъществите важни срещи, на които ще възникнат интересни предложения.

РИБИ
Силно зависими сте от вътрешната неустойчивост, която заплашва да ви създаде поредица от делови проблеми днес. Необходима е бърза промяна. Стъпете на онова, което имате, и преценете правилно свои плюсове и минуси. Така ще се разграничите от негативното и ще преследвате безотказно целите си.

Добавете Вашия коментар

TOP