Хороскоп за 6 ноември! Кошмарен ден за 2 зодии

06 Ноември 2017 | 05:46
0 коментара
Любопитно

Овен

Този понеделник е много важно да си сверите часовника. Много вероятно е да избързвате и да ви се наложи да чакате.

Телец

Този понеделник обърнете повече внимание на външния си вид. Все пак не правете излишни експерименти.

Близнаци

Този понеделник ще ви изненада с приятно предложение. Ако интуицията ви е спокойна – приемайте смело.

Рак

Този понеделник се опитайте да не се ядосвате за щяло и за нещяло. Нервността може да ви попречи да видите нещо много приятно.

Лъв

Този понеделник може да ви припомни ваше забравено задължение. Помислете къде може да го вместите и не се подавайте на паниката.

Дева

Този понеделник е добър за пазаруване на вещи за ваша лична употреба. Не се колебайте да изберете качественото, а не евтиното.

Везни

Този понеделник ще си имате разправия с роднина. Ако е по-млад от вас не бъдете прекалено строги, припомнете си какви сте били на неговата възраст.

Скорпион

Днес е ден за изпълнение на желания. Само помислете добре дали това, което искате ще го желаете и след време. 4-те зодии, които винаги знаят всички КЛЮКИ Казват, че любопитството ще убие котката! При хората случаят е подобен. Любопитните знаят повече от другите, говорят повече и общуват с...

Стрелец

Не очаквайте бърз резултат от действията си. Понякога чакането е влудяващо, но търпението винаги се заплаща.

Козирог

Този понеделник е добре да бъдете малко по-строги към себе си. Има какво още да се желае от ваша страна преди да раздавате оценки. Ето кои са зодиите най-добри любовници Зодията говори много,освен за характера на човек, но и за неговото перверзно отношение. За да откриете подходящия партньор с когото да ... Прочети повече

Водолей

Този понеделник може да ви се стори безкраен. За съжаление е и началото на седмицата, така че се въоръжете с много търпение.

Риби

Този понеделник бъдете по-уверени. Нужна ви е малко повече смелост и имате пълното право да я демонстрирате.


източник: Actualno.com

Добавете Вашия коментар

TOP