Хороскоп за 6 април! Три зодии ще имат проблеми на Разпети петък

06 Април 2018 | 08:54
0 коментара
Любопитно

Овен

Този петък не губете време в страх, а просто започвайте да действате по план. Вечерта задължително разпуснете в приятна компания и не мислете за нищо.

Телец Това е ден, в който да се научите да усмирявате емоциите си и да ги скривате на кротко, докато изпълнявате служебните и домашните си задължения.

Близнаци

Този петък очаквайте покоряването на върхове, за които само сте си мечтали. Много е важно да останете същите и да не се възгордеете въпреки постигнатото.

Рак

Този петък бъдете готови за приземяване. Подгответе си хубав филм за вечерта, в който да вложите емоциите си. Не си го изкарвайте на близките.

Лъв

Този петък ще ви срещне с нов и много интересен човек. Нека различията между вас не ви притесняват. Именно от тях може да научите и получите много. Освен това не се страхувайте да бъдете откровени.

Дева

Денят ще ви подари интересна информация, с която, за първи път през живота ви, ще ви е трудно да решите какво да правите. Най-добре е нищо да не предприемате, а просто да я задържите в себе си. 

Везни

Този ден няма да е само ваш. Задачата ви е да дадете колкото се може повече на другите. Просто се огледайте около себе си и започвайте. Не се страхувайте, че ще се изтощите.

Скорпион

Днес бъдете разумни, не само че е празник, но и моментът не е подходящ да любовни приключения, особено ако сте обещали сърцето си на друг.  

Стрелец

Денят ще ви даде много любов, разбирателство и хармония. Човекът до вас е с много ясни и истински намерения. Очаква ви незабравим ден!

Козирог

Този петък рискувате да загубите нещо. Ако искате да предотвратите загубата, дайте нещо от себе си. Няма значение дали ще е материално или не. Изборът е ваш. 

Водолей

Денят ще е добър, ако е изпълнен с изкуство и най-вече с музика. Може да потърсите нови изпълнители. Или просто измислете своята музика.

Риби

Денят ще ви даде награда. Напълно я заслужавате. Сега е  времето да помечтаете, дори да се чувствате потиснати. Намерете време да се отпуснете в уединение и да си представите красивите неща, които ви очакват.
 

Добавете Вашия коментар

TOP