Хороскоп за 6 април!

06 Април 2020 | 07:45
0 коментара
Любопитно

ОВЕН
Овните са податливи на финансови мошеничества спрямо тях в понеделник, ще претърпите загуби. Бъдете внимателни. Има вероятност да сте много притеснени по повод лошо известие. Характеристиката на професионалния ви ден се състои в промяна на работното място и повишение за повечето от вас.

ТЕЛЕЦ
В понеделник за много от Телец е характерна промяната на местожителството, вероятно е свързана със заминаване в чужбина. В тази връзка днес сте нервни и малко неадекватни в деловата си дейност. Трудно изпълними са планираните ви срещи и контакти. Внимавайте, защото и вие днес лесно можете да бъдете измамени.

БЛИЗНАЦИ
В понеделник Близнаците ще се стремят към добри резултати в работата си с намерение за финансова сигурност. Има вероятност от дезорганизирани действия и хаотичност. Ще чувствате задръжки за осъществяването на необходимите ви пари. Служебни трудности ще преодолеете с помощта на колега. Излишен деспотизъм проявяват мъжете Близнаци.

РАК
Малко объркани сте днес и в желанието си да бъдете полезни може да изпаднете в неизгодни и дори смешни позиции. Силно емоционални сте по повод благополучен поврат в живота ви. Възможни са нови перспективи за домашния ви статут, а съблазнително предложение от страна на близки или роднини окончателно ще стабилизира бюджета ви.

ЛЪВ
Щастлив ден за Лъвовете е понеделник. Печеливши са позициите на бизнесмените и хората, чиито професии са правото, науката и изкуството. Звездите ви дават шанс във всички сфери. В понеделник състоянието на финансите ви се променя към добро. Денят е с перспективата за материална подсигуреност и задоволяване на желанията.

ДЕВА
Понеделник е добър и успешен ден. Положителната трансформация за финансите няма да подмине и Девите. Някои от вас ще имат сериозни материални придобивки, а други ще задоволят потребността си за покупки. Ще имате и реалните възможности за изява на професионализма си, а на работното място ще се чувствате удовлетворени и сигурни.

ВЕЗНИ
Стабилитетът и материалната ви сигурност са ярко изразени в понеделник, въпреки че заслугата не е изцяло ваша. Основна роля за самочувствието ви играят близките ви с фактически действия за напредък. Дори и да сте имали някакви притеснения по проблем, понеделник ще ви изненада с промененото положение на нещата и благоприятните резултати.

СКОРПИОН
Скорпиони, разчитайте на приятелите си. Понеделник се явява с нови връзки и възможности за изява, именно с подкрепата на приятели. Вие сте доста очарователни, а с честността си можете да грабнете много сърца. Вероятно понеделник се явява точно такъв ден за вас, в който ще успеете да изградите на база симпатия нови приятелски отношения.

СТРЕЛЕЦ
Характерна е служебна промяна при Стрелците в понеделник, свързана с професионаллните ви умения. Някои от вас неочаквано ще получат пари, дадени назаем. Този ден идва и с много приятни новини за материални придобивки. Бизнесът е много успешен при партниране, ако е в съдружие, може да имате някакви проблеми. Отложете оправянето им, защото има неизяснени обстоятелства.

КОЗИРОГ
В понеделник Козирозите ще докажат кадърностите си, а това ще се отрази много добре на финансите ви и професионалните задължения. Характерна е обявата за повишение в службата при много от Козирог. За други представители на знака съществува някакво събитие, което ще повлияе на духовната ви промяна. Ще присъствате на събитие, което отказвате да удостоите с вниманието си, но сега е наложително да сте там.

ВОДОЛЕЙ
Понеделник е много успешен и носи печалби за Водолеите. Те са свързани с промени в бизнеса и обществена изява за хората на изкуството и интелектуалния труд. Иначе за финанси и материални осигуровки не може да се говори днес, тъй като възникват проблеми. Проблематично за вас преминава служебният ден. Тягостно и с отегчение ще вършите ежедневните си задачи.

РИБИ
Тежък е понеделник за Рибите, през който трябва да се съобразявате с другите и да правите компромиси. Много успешен е професионалният ден, като можете да се радвате на вниманието на шефа и желанието му да ви служи или облекчи откъм задължения. Няма да останете незабелязани, вашето усърдие се радва на голямо одобрение от началниците. Тотални промени в бизнеса и взаимоотношенията с партньори.

Добавете Вашия коментар

TOP