Хороскоп за 5 август

05 Август 2020 | 07:54
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

Сряда е преимуществена за парични печалби и мнозина от Овен ще имат придобивки. Ако те са свързани с вашия бизнес, добре е да се вслушате в съветите на партньорите си. За част от вас е характерно противопоставянето, но е почти невъзможно да се постигне съгласие, ако някоя от страните не отстъпи.

ТЕЛЕЦ

През днешния ден Телците са във форма и ще действате без излишна загуба на време и сили. Това е добре, за да осъществите предварително уредени срещи по повод професионални ангажименти. Няма да сгрешите, ако поемете съответния ангажимент, дори при намалено заплащане. По-късно само ще спечелите.

БЛИЗНАЦИ

Рядко може да се каже, че Близнаците са спокойни, днес обаче е точно така. Ще действате на принципа на справедливостта, но някои от околните няма да ви разберат. Това ще ви разстрои и направи мрачни и противоречиви. Възможни са скандали и сблъсъци както между любовните партньори, така и в семейството.

РАК

Доброто ви настроение ще помръкне от противоречия, които ще възникнат в службата. Особено твърди към провокациите трябва да бъдат бизнесмените. Възможен е неразрешим спор между вас и съдружниците ви, който би довел до раздяла. Едната страна трябва да отстъпи, не чакайте крайния момент. Успех в хазарта.

ЛЪВ

Трудно преодолими са днес вътрешните ви противоречия и ви правят неспособни да прецените трезво ситуацията. Хубаво е да се съобразите с това и да коригирате своевременно поведението си. Предупреждението важи най-вече за бизнесмените. Останалите от Лъв ще имат натоварена, но успешна сряда.

ДЕВА

За да постигнете стремежите си, сега ви се налага да действате постепенно и внимателно, което надхвърля рамките на един ден. Не забравяйте, че вашите позиции са твърди, независимо от временните неудобства. Всеки, включително и неприятелите ви, отчита голямата ви трудоспособност, което е предимство за вас.

ВЕЗНИ

В сряда не сте настроени за работа, което ще ви навлече конфликти в службата. Би било хубаво да се вслушате в интуицията си, което ще ви възпре от агресивно поведение. В срещите си трябва да сте гъвкави и дипломатични. Някои ще се възползват от любезността на влиятелни хора, които ще им помогнат в делата.

СКОРПИОН

Трудна е сряда за Скорпионите, защото не се чувстват достатъчно физически и психически стабилни. Умереният подход е необходим и при важни срещи от делово естество, и при интимни контакти. Приятел от друг град или от чужбина ще донесе добри вести за някои от вас. Не влизайте в излишни спорове.

СТРЕЛЕЦ

Днес е възможно да направите огромна грешка, ако действате рязко в защита на собственото си достойнство. В интерес на истината, околните не се интересуват толкова от него. Избягвайте служебни разправии във връзка с пари. И най-вече не пренасяйте лошото си настроение в дома, скандалът ще бъде разрушителен. Напрегната е обстановката в дома ви поради грешна ваша преценка на дадена ситуация.

КОЗИРОГ

Мнозина от Козирог днес са мрачни без видима причина. Преодолейте го и ще последва поредица от приятни моменти в деловите и интимните взаимоотношения. Постарайте се да намерите алтернатива за разбирателство или се откажете от каквито и да било действия, свързани с бъдещи ви делови изяви. Успешно справяне с административни въпроси, ще получите и помощ от високопоставени.

ВОДОЛЕЙ

Сряда ще ви донесе успех в професионалната област, макар денят да е доста мъчителен, което се дължи на семейни проблеми и финансова несигурност. При някои среща със стар приятел може да доведе до интересно хрумване или делово предложение. Това е важният момент, който не бива да пренебрегвате. Предстои ви среща, която ще премине повече от успешно и ще постигнете съгласие.

РИБИ

Денят не е лош за успешно реализиране на задачите, но не бива да се поддавате на настроенията. Важно е да осъществите предварително уговорена среща, в разговорите ще постигнете онова, което желаете. Ако я отложите, намеренията ви повече няма да се осъществят. Ще откриете възможности за реализация. Не пропускайте шанса си. Не прекалявайте в службата с исканията си, необходимо е повече старание от ваша страна.

Добавете Вашия коментар

TOP